OHMYGOSSIP — Soome ajakiri Seiska kirjutab tuntud telenäo Marianne Kallio ja tema vastsündinud lapse isa Teemu Korkka lahkuminekust. 

Marianne Kallio ja Teemu Korkka vahel on siiani lahkhelid, aga nad üritavad nendega võimalikult hästi toime tulla. “Meil on nüüd selline olukord, kus ma ei ole ise kodus olnud. Aitab sellest mustamisest ja tülitsemisest. Oleme jõudnud sellisele otsusele, et mõlemad otsivad omale eraldi elukoha. Olenemata sellest, et meie suhtest midagi välja ei tule, oleme siiski mingil määral suhelnud ja suudame kõigest hoolimata olla lapsele parimad vanemad,” ütleb Marianne.

Kuna laps on Marianne jaoks nüüd esikohal, on igasugused töösuhted Playboyga selja taha jäetud. “See kõik on minevik. Mul on nüüd uued eesmärgid ja unistused,” avaldab Marianne.

Pisike Viivi Melissa (toim – Marianne lapse nimi) on Marianne jaoks olnud aga väga positiivne ja tore üllatus. “Ma olin valmistunud lapse kasvatusel kõigeks. Üllatusin, kui lihtne see kõik tegelikult on! Viivi naeratab palju, talle meeldib süles olla ja ta on väga sotsiaalne. Talle meeldib väga inimeste keskel olla. Ta on lihtsalt suurepärane,” rõõmustab Marianne.

Vaata ka:
Miss Globe Soome ja blogi “Super Blondi” autor Marianne Kallio: Silikoonrinnad aitavad mu karjäärile kaasa

Marianne Kallio ema ostis tütrele 3500-eurot maksvad silikoonrinnad, sest usub, et need aitavad tütrel karjääriredelil ülesmäge ronida. “Olen veendunud, et silikoonrinnad aitavad ta unistustel täituda. Missinduse ja modellinduse maailmas on karm konkurents ning üsna paljudel on silikoonid. Et seal läbi lüüa, tuleb pidevalt olla ilus ning tegeleda oma välimusega. Silikoonid on töö seisukohalt tähtsad,” rääkis Marianne ema, kes summat küll hiiglaslikuks pidas aga tütre nimel kõigeks valmis on.