OHMYGOSSIP — Michael Jakcsoni noorim poeg Prince Michael Jackson II loobus oma kuulsa hüüdnime “Blanket” kasutamisest, sest see tegi temast kiusajate sihtmärgi. 13-aastane Blanket sai hüüdnime väikelapsena, kuid nüüd kasutab ta nime Bigi, vahendab RadarOnline.

“Koolikaaslased on niigi temaga õelutsenud tema päritolu pärast ja nimi “Blanket” (tekike) tegi asja neile veelgi lihtsamaks,” ütles allikas.

Noormees, kelle õige nimi on Prince Michael Jackson II, ei sallinud hüüdnime kunagi. “Tema arvates kõlas see tobedalt ja talle ei meeldinud, et isa teda selliselt kutsus. Pärast Buckley kooli astumist ütles ta kõigile, et tema nimi on Bigi ja teda tuleks selle nimega kutsuda,” lisas allikas.

Bigi elab praegu 85-aastase vanaema Katherine’i, 36-aastase nõo TJ, 18-aastase venna Prince’i ja 17-aastase õe Parisega.

 

Vaata ka:
Michael Jacksoni ema kaebas kohtuotsuse edasi
Kontserdipromootorilt AEG Live 40 miljardeid dollareid kahjutasu nõudnud, kuid kohtus kaotajaks jäänud Katherine Jackson kaebas otsuse edasi. Neli aastat tagasi surnud poptähe Michael Jacksoni ema on veendunud, et kontserdikorraldaja aitas staari surmale kaasa ning hiljuti vanglast vabanenud surmatohter Conrad Murray täitis Jacksonile saatuslikku uinutiannust süstides AEG korraldusi.

Michael Jackson´i vanemad lahutavad 60 aastat kestnud abielu
Katherine (80) ja Joe Jackson (81) lähevad lahku. Katherine andis sisse lahutuse. Tal on “lõpuks küllalt saanud abikaasa käitumisest”.

Jacksoni lastel pole sõpru
Michael Jacksoni lapsed pole siiani isa surmast üle saanud. Popikuningas lahkus siitilmast mullu 25. juunil ning 13-aastase Prince’i, 12-aastase Parise ja kaheksa-aastase Blanketi hooldajaks määrati Michaeli ema Katherine