Katherine (80) ja Joe Jackson (81) lähevad lahku. Katherine andis sisse lahutuse. Tal on “lõpuks küllalt saanud abikaasa käitumisest”, kirjutab Daily Star.

Viimaseks piisaks kannatuste karikas osutus Joe Jackson´i väljaütlemine ühes intervjuus, milles ta süüdistas Katherine Jackson´it poja surmas.

“Ma palusin, et ta koliks poja juurde ja elaks koos temaga, kuid ta jäi endale kindlaks, et poeg tahab omaette olla,” ütles Joe rääkides ajast enne Michael Jackson´i surma.

Nüüd ütleb üks pere lähedane sõber, et pärast 60 aastat kestnud abielu on Katherine´il sellest villand saanud: “Teda on juba liiga kaua alandatud.”

Pärast poja ootamatut surma eelmise aasta juunis sai Katherine endale tema kolme lapse hooldusõiguse, kellega ta on elanud Encino´s, samal ajal kui Joe on elanud Las Vegas´es asuvas korteris. Siiani on Jackson´i ema pidanud lahutamist võimatuks, sest olles Jehoova tunnistaja on abielu tema jaoks midagi igavest. Kuid aastad täis alandusi on teinud oma töö.

Joe´t on süüdistatud Michael Jackson´i ja tema vendade peksmises kui nad veel lapsed olid. Samuti olevat ta saanud lapse teise naisega. “Katherine on raevunud. Seekord pole enam mingit tagasiteed,” ütleb perekonnasõber.