OHMYGOSSIP — Selena Gomez’iga lõpparve teinud poptäht Justin Bieber veedab puhkust uue kallima — modell Hailey Baldwin’iga!  Armunud noormees on sotsiaalmeediasse postitanud juba mitmeid romantilisi pilte.

Suurele õnnele aga ei soovi kaasa elada kummagi staari fännid. Fotod, millel 21-aastane Justin ja 18-aastane Hailey paistavad väga lähedased olevat, ärritasid mõlema staari austajaid.

Kui üks “fännidest” säutsus, et Haileyl puudub Justiniga käies eneseaustus, andis neiu vastulöögi: “Ma austan ennast väga ja see, mida ma otsustan oma isiklikus elus teha, pole kellegi teise asi!”

 

Vaata ka:
Selena Gomez tahab Justin Bieber`i armukadedaks teha?

OHMYGOSSIP — Selena Gomez teeb Justin Bieber`i kadedaks kohtudes Justin`i parima sõbraga! Selena ning Justin läksid lahku eelmisel kuul ning Selena ilmus juba 10.veebruaril pärast Grammy pidu avalikuse ette Justin`i lähedase sõbraga, 24-aastase video režissööri Alfredo Flores`iga, vahendab Ohmygossip.com.

Justin Bieber käib Ella-Paige Roberts Clarke’iga kohtamas
OHMYGOSSIP — Popstaar Justin Bieber läks hiljuti lahku oma tüdruksõbrast Selena Gomez`ist, kuid juba on ta leidnud uue silmarõõmu.

Selena jääb Justini pärast järjest kõhnemaks?
Selena Gomez on väidetavalt isu kaotanud ja seda poiss-sõber Justin Bieberi pärast. Selenale ei meeldi, et Justin modell Barbara Palviniga aega veedab, ja ta on stressi tõttu kaalust alla võtnud, kirjutas Life&Style