Eesti tantsuspordipaar Konstantin Gorodilov (17) – Emma-Leena Koger (16) saavutasid ladina-ameerika tantsudes alla 21-aastaste noorte võistlusklassis Copenhagen Openil 2. koha.

Konstantin Gorodilov ja Emma-Leena Koger on Copenhagen Openil võistlustules ka laupäeval ja pühapäeval. Laupäeval, osalevad nad IDSF Grand Slam Latin turniiril, pühapäeval alla 19-aastaste noorte võistlusklassis ladina-ameerika tantsudes.

“Eilse teise koha üle alla 21-aastaste klassis oleme muidugi rõõmsad, mina sain ju alles 16. Täna tantsime IDSFi Grand Slami turniiril koos maailma parimate ladina-ameerika tantsude paaridega, kuid see on meie jaoks rohkem kogemuste omandamine täiskasvanutega võisteldes,” ütles Emma-Leena Koger.

Mullu said Gorodilov ja Koger MMil ladina-ameerika tantsudes kuuenda koha, kümnes tantsus seitsmenda koha ja standardtantsudes 12. koha. Gorodilov ja Koger on valitsevad Eesti meistrid noorte klassis kõigil tantsuspordi aladel: standardtantsudes, ladina-ameerika tantsudes ja ka kümnes tantsus.