Xenia Likhacheva on kaunis Eestist pärit miss ja modell, kes äsja võitis “Miss Districts International 2015” missivõistluse. Kaunitar elab juba pikemat aega välismaal, ent käib siiski entusiastlikult kodumaad esindamas.

Ohmygossip otsustas alati säravalt ning hoolitsetud Xenia Likhacheva‘lt uurida, mis on tema meelest n-ö kolm raudkindlat ning lihtsat nippi, kuidas võrgutada meest ning alati särav ning vastupandamatu välja näha.

Xenia soovitab regulaarselt hoolitseda enda välimuse eest ja sisemise ilu kõrval pöörata rõhku ka välisele küljele, mis esmajoones silma paistab: “Alati tuleb ilus välja näha: kõrged kontsad, ilus riitus, hea meik ja soeng,” loetleb Xenia.

Xenia usub, et natuke saab võrgutamist ka õppida. “Peegli ees tuleb harjutada “silmadega mängima” ja muidugi naeratada, kõik inimesed armastavad naeratust,” tuletab edukas miss meelde naeratuse olulisust.

Kõige tähtsamaks peab Xenia aga meeldivat parfüümi: “Naise lõhn on kõige tähtsam asi, lõhnad peavad olema alati kallid,” soovitab ta lõhna valikul mitte koonerdada ning rutakat otsust teha.

 

Loe ka:
Xenia Likhacheva Ohmygossip.ee’le: Muidugi loen kaloreid!
“Minu tavapäevane toidumenüü on juurviljad, puuviljad ja piimatood. Üks kord nädalas söön ka kala. Ma ei söö liha ja ei söö kiirtoitu, kuna see toit ei ole kasulik, vaid pigem kahjulik. Viimasel ajal söön ma enamasti laste toitu — igasuguseid jogurteid, segusid,” räägib kaunis Xenia Likhacheva Ohmygossip.ee’le.

Šotimaale kolinud Xenia Likhacheva: Mul on palju hobisid, tegelen ka hiromantia ja esoteerikaga
Kunis miss Xenia Likhacheva räägib Ohmygossip.ee’le, et kolis juba kahe aasta eest Eestist Suurbritanniasse ning reisib igal vabal võimalusel. “Ma reisin väga palju, praktiliselt iga kuu sõidan kuskile,” räägib särtsakas ja kaunis naine.

“Uudishimu nurk”: Külaliseks Miss Earth Estonia 2011 Xenia Likhacheva

Xenia Likhacheva esindas Eestit Miss Earth 2011 konkurssil! Xenia on pärjatud kolme tunnustatud tiitliga – Miss Earth Estonia 2011, Eesti Miss Estonia 2011 -kolmas printsess ning Miss Talent Estonia 2011. Xenia esindas Eestit ilukonkursil “Miss Earth 2011” Taimaal.