“Minu tavapäevane toidumenüü on juurviljad, puuviljad ja piimatood. Üks kord nädalas söön ka kala. Ma ei söö liha ja ei söö kiirtoitu, kuna see toit ei ole kasulik, vaid pigem kahjulik. Viimasel ajal söön ma enamasti laste toitu — igasuguseid jogurteid, segusid,” räägib kaunis Xenia Likhacheva Ohmygossip.ee’le.

Viimasel ajal on väga populaarne igaugune öko-elu, öko-toit ning looduslähedus? Kui palju teie oma elus nö. ökoelu elate ja sellega kokku puutute?
Tegelikult olen ma alati olnud selline inimene, kes jälgib mida ja kui palju ta sööb. Kuna ma elan Suurbritannias, siis siin kauplused eraldavad vägagi tavalist toitu ja öko-toitu. Iga inimene saab süüa mida ta tahab, asi on ainult hinnas. Minu jaoks on oluline nii hind kui ka kvaliteet ja kuna sellest sfäärist ma tean piisavalt, siis võin öelda, et vahel on palju mõistlikum osta tavalist toitu ja maksta vähem, sest toit on tithipeale ühesugune — asi on tihti ainult marketingis. Aga see ei ole muidugi alati nii. Ma olen looduse sõbralik inimene, aga ei saa öelda, et olen loodusega lähedane, kuna elan linnas. Püüan jalutada metsas, mere ääres nii palju kui see on võimalik.

Xenia Likhacheva
Xenia Likhacheva
Foto: © Ohmygossip Couture/ Ingrid Roose


Milline on teie tavapärane toidumenüü? Kust ostate toitu ning millised on lemmikretseptid?

Minu tavapäevane toidumenüü on juurviljad, puuviljad ja piimatood. Üks kord nädalas söön ka kala. Ma ei söö liha ja ei söö kiirtoitu, kuna see toit ei ole kasulik, vaid pigem kahjulik. Viimasel ajal söön ma enamasti laste toitu — igasuguseid jogurteid, segusid jne (sest beebitoit on juba öko puhas, orgaaniline ning ei sisalda mingeid keemilisi lisandeid). Oma toitu ostan ma tavalisest kauplusest.

Lemmikretseptid on väga lihtsad. Näiteks mulle meeldib selline salat: tomat, marineeritud kurk, paprika, oliivid, lehtsalat ja feta juust. Täiendan kõik extra virgin oliiviõliga. Kui tahan midagi magusat, siis söön mett – see on kõige parem: magus ja kasulik. Mõnikord teen küpsetatud lõhe juurviljadega. Juurviljad on erinevad.

Kuidas hoiate oma kaunist figuuri? Kui palju loete kaloreid, valite toite?
Oma figuuri eest hoolitsen ma spordisaalis. Teen trenni iga päev. Muidugi loen kaloreid! Püüan süüa mitte rohkem kui 1000 kcal päevas või isegi vähem. Tegelekult sõltub päevast. Kui lähen restorani siis kaloreid ei loe.