Ühendkuningriigi ülemkohus ei võtnud Eestis suures ulatuses omastamise eest vangi mõistetud, kuid Suurbritanniasse pagenud Anna-Maria Galojani taotlust arutusele.

“Justiitsministeeriumile eile saabunud info kohaselt otsustas Suurbritannia ülemkohus Anna-Maria Galojani taotlust mitte menetlusse võtta, kuid seda otsustust on võimalik vaidlustada kõrgemas kohtus,” ütles justiitsministeeriumi pressiesindja Maria-Elisa Tuulik ERR-i uudisteportaalile.

Briti kõrgem kohus otsustas Anna-Maria Galojani mullu novembri lõpus Eesti võimudele üle anda, kuid Galojan vaidlustas selle otsuse.

Süüdistuse järgi kasutas kunagine reformierakondlane Galojan ära ligipääsu MTÜ rahalistele vahenditele ja kasutas omaks tarbeks üle 930 000 krooni ehk 59 438 eurot. Uurimisandmetel kasutas Galojan tihtipeale ühingu pangakaarti oma isiklike ostude eest tasumiseks.

Loe ka:
Igor Gräzin Anna-Maria Galojan’ist: Meil on juba selline riik, kus kurjategijaid kiusatakse vangipanemisega
Ohmygossip räägib õigusteadlase, poliitiku, juristi ja Reformierakonna ridades Riigikokku kandideeriva Igor Gräzin’iga Tallinna Televisioonist, saatejuhtimisest ning mitmetest avaliku elu tegelastest.

Londoni kohus otsustas Anna-Maria Galojani Eestile välja anda
London Westminster Magistrates Court rahuldas 4. juulil Eesti justiitsministeeriumi palve anda Eestile välja ligi 60 000 euro varguses viieks kuuks vangi mõistetud Anna-Maria Galojan.

Anna-Maria Galojan Ohmygossip.ee’le: Püüan vältida rutiini, sest iga päev on imeline ja kordumatu
Politoloog ja ekspoliitik, armeenia-eesti verd skandaalne ja kaunis Anna-Maria Galojan on poseerinud Playboyle ning olnud peategelane kahtlases raha-afääris. Täna aga uurib Ohmyossip.ee meie rubriigis “In&Out” hoopis seda, mis tegusale naisele meeldib ja mis mitte. Samuti jagame huvitavaid iluteemalisi nippe ning vaatame, mis on Anna-Maria heaoluretsept!

Anna-Maria Galojan Ohmygossip.ee’le: Kuus ja pool aastat võitlust õigluse nimel pole mind murdnud
Endine poliitik, modell ning raamatu “Kuidas minult varastati miljon” autor Anna-Maria Galojan valiti Briti ajalehe The Sun Šoti versiooni andmeil maailma seksikamaks naispoliitikuks. Nüüd näpsas skandaalne kaunitar endale teisegi auväärse koha. Internetilugejad valisid ta Eesti Populaarseimaks persooniks 2013. aastal. Endiselt Londonis elav ning kohtusüsteemiga vägikaigast vedav Galojan räägib Ohmygossip.ee’le, kuidas möödus tema aastavahetus ning millised on plaanid käesolevaks aastaks