OHMYGOSSIP – Räägime andeka muusiku, sõnade autori ning lauljanna Janne Saarega rahast, brändidest, stilistikast ning stiilist. “Materiaalne külg mind ei huvita, otseselt ma raha taga ei aja. Siit ilmast lahkudes ei saa me nagunii midagi kaasa võtta,” räägib Janne Saar Ohmygossip.ee’le.

Kas ütlete, et “materiaalne külg ei huvita” vaid sellepärast, et nii öelda on popp — kindel viis endale rohkem poolehoidjaid saada, sest vana tõde on see, et siin mail on tark olla tagasihoidlik? Pinnin edasi…  no kas tõesti, kohe päriselt ei huvita või kirjutame lihtsalt nii? Kas rikas olla oleks paha?

Janne tunnistab, et eks ta ikka natuke huvitab, ent otseselt ta raha taga ei aja…  ilusa kodu ja elamise peale kulutaks hea meelega. “Kodu pool huvitab, kodusse investeeriks küll,” ütleb Janne aga lisab, et oma tulevastele pärijatele ta midagi jätta ei kavatse. “Lastele ei kavatse ma suuri pärandusi jätta. Kui ma peaks saama palju raha, siis tahaksin tegeleda heategevusega ning laste haridusega hoopis. Lapsed on meie tulevik!”

Alati kaunis ja stiilselt riides Janne, kes armastab boho ja hipi-stiili ütleb, et shoppab peamiselt Free People ja Zara poodides ning ehteid ja aksessuaare on tellinud ka Ebay’st. “Riideid ostes mõtlen alati, mida saaks pildistamistel kanda. Näiteks USA’s elades ei pea õnneks palju sooje riideid olema, see säästab kõvasti raha.”

Janne säästab raha ka sellega, et ostab asju soodsalt ning ei aja taga kalleid brände. “Chanel, Armani, YSL,” loetleb Janne, “neid ma taga ei aja. Kui mul ka oleks palju raha, ka siis ei tahaks. Brändid on üle hinnatud ning ajal, mil inimestel pole söögiraha, tahaks kallist kotti veelgi vähem.”

Küll aga eelistab Janne mõnda värvi teisele. “Minu lemmikvärvid on helesinine ning rohekas sinine. Kasutan neid palju, isegi oma kodulehekülje tegin nende värvidega,” naerab Janne särtsakalt.

Kust saab Janne aga esinemisriided? “Teen harilikult oma esinemisriiete stilistika ise, kuid ei õmble ega tee teisi DIY projekte — seda talenti minus pole,” räägib Janne Ohmygossip.ee’le ning tunnistab, et juba kooliajal oli tal käsitöötundides keeruline ja esinemisriiete jaoks palkab pigem spetsialisti.


Foto: Janne Saar (© Ohmygossip Couture/ Helena-Reet Ennet )
Täname: Aianduskeskus “Hortes”

 

Loe ka:
Janne Saar Ohmygossip.ee’le: Täiskuu ajal laen ja puhastan nii ennast kui kristalle
“Nõidumisega ma ei tegele,” räägib Los Angeleses elav muusik, sõnade autor ja artist Janne Saar Ohmygossip.ee’le ent taevakehadest lähtub kaunis naine tihti ning horoskoopi usub ka.

Janne Saar Ohmygossip.ee’le: Vahel teen päevas kolm tundi trenni
“Jooga, trenn, jooksmine,” loetleb kaunis lauljanna, sõnade autor ja artist Janne Saar Ohmygossip.ee’le oma igapäevast rutiini, kuidas keha ja vaim terved hoida. “Teen trenni peaaegu iga päev, vahel isegi kolm tundi kokku,” paljastab Janne.

Janne Saar Ohmygossip.ee’le: Ameerika artisti-viisat aitas mul teha Printz Board
Tuntud noor ja andekas lauljanna ja sõnade autor Janne Saar on tänaseks USA’s Californias elanud juba kolm aastat. Ohmygossip.ee otsustas uurida kui koduselt kaunitar ennast seal juba tunneb ning kuidas on laabunud see kõige raskem — viisaprobleem.

Janne Saar Ohmygossip.ee’le: Meeste vilistamine on ebamugav
Nädalavahetusel Los Angeleses oma sünnipäeva pidanud kaunis ja andekas lauljanna Janne Saar räägib Ohmygossip.ee’le oma riietumisstiilist ning kaalu ja välimuse osatähtsusest oma elus.

Janne Saar Ohmygossip.ee’le: Ehitan sotsiaalmeedias oma profiili üles
“Tühja jutu rääkijaid ja lubajaid on palju, teen kõik sellepärast ise,” räägib äsja Eestit külastanud Los Angeleses resideeruv Eesti muusik, laulja ja sõnadeautor Janne Saar Ohmygossip.ee’le.