Nädalavahetusel Los Angeleses oma sünnipäeva pidanud kaunis ja andekas lauljanna Janne Saar räägib Ohmygossip.ee’le oma riietumisstiilist ning kaalu ja välimuse osatähtsusest oma elus.

“Kaal ei loe ja ma ei kaalu ennast,” räägib piitspeenike, alati särav ja kaunis Janne Saar Ohmygossip.ee’le. “Ma pole ka kunagi dieeti pidanud. Proovin mitte kaalule mõelda. Teistele läheb see rohkem korda kui mulle endale,” ütleb Janne ning lisab, et tahaks kogu südamest, et teda hinnataks alati tema enda, mitte välimuse järgi.

Janne tunnistab, et teda on kaalu pärast nii kiidetud kui ka narritud. “Tihti kommenteeritakse, et issand milline kõrend,” ütleb Janne ning lisab, et ta tegelikult soovikski pisut liha luudele kasvatada ning terake rohkem kaaluda. “Tahaksin väga natuke rohkem kaaluda. Mulle meeldib väga kurvikas look. Ideaalis sooviksin olla 55-56 kg,” räägib 51kg kaaluv ning 173.5cm pikk olev Janne.

Janne ei armasta ka väljakutsuvat välimust. “Mulle ei meeldi kanda lühikesi seelikuid. Siis on lihaleti tunne. Nii kui vähegi lühem riie, hakkavad mehed vilistama ja see on ebamugav. Los Angeleses on palju arvatud, et ma olen venelane,” räägib Janne ning ütleb, et tema igapäevastiil on pigem kottis ja mugavad riided.

Inglitelinnas Los Angeleses, kus igal sammul jalutab vastu mõni modell või noor kaunis näitlejaks püüdlev neid, püüab Janne kindlalt oma rajale jääda. “Ma pole soovinud kunagi näitlejaks või modelliks saada, tahan ajada oma asja, tegeleda muusikaga.”

 

Loe ka:
Janne Saar Ohmygossip.ee’le: Ehitan sotsiaalmeedias oma profiili üles
“Tühja jutu rääkijaid ja lubajaid on palju, teen kõik sellepärast ise,” räägib äsja Eestit külastanud Los Angeleses resideeruv Eesti muusik, laulja ja sõnadeautor Janne Saar Ohmygossip.ee’le.

Janne Saar elust Los Angeleses: Inimesed arvavad, et elu siin on muinasjutt. Tegelikult see päris nii ei ole
“Kirjutan muusikat ja töötan erinevate produtsentide ja heliloojatega,” räägib äsja loo “Kilimanjaro” välja andnud Janne Saar Ohmygossip.ee’le elust Los Angeleses. Janne teab, et elu Los Angeleses pole muinusjutt, ent võimalusi on rohkem kui Eestis, muidugi juhul, kui nende eest maksta jõutakse: “Võimalused on siin linnas suuremad, aga you have to pay a price for it. Kerge ja muinasjutuline see kindlasti ei ole.”