Hiljuti läbiviidud uuringute tulemusena selgus, et õnneliku abielu tagab peale kannatliku meele ja suure pühendumise ka vanem mees ja tark naine. Ajakiri Naised otsustas uurida, mida arvab sellest näitleja Ülle Lichtfeldt.

“Ma arvan, et kindlasti on väitel, mis räägib õnnelikust abielust veidi vanema mehega, tõepõhi all,” arvab Ülle Lichtfeldt. “Loomulikult on iva sees ka naise tarkusel. Olen ka ise seda kuulnud ja usun täiesti. Vanusevahest on rääkindud ka minu vanemad ja vanavanemad, sellepärast saan asja mõttest aru. Viis aastat vanem mees tagab ilmselt mingi stabiilsuse ja on võib-olla ise ka veidi täiskasvanum võrreldes naisega. Minu emal ja isal ning vanaemal ja vanaisal on nimelt viieaastane vanusevahe. Samas elame mina ja minu abikaasa visiitabielu ja tema on minust hoopis kaks ja pool aastat noorem, seega võib öelda, et erand kinnitab reeglit, sest meie oleme küll õnnelikud.”

“Minu ja minu abikaasa õnneliku abielu saladus on usaldus, tean seda omast käest, sest elame ju visiitabielu. Kui pole usaldust, pole ka abielu.”