OHMYGOSSIP – “Nõidumisega ma ei tegele,” räägib armastatud muusik, sõnade autor ja artist Janne Saar Ohmygossip.ee’le ent taevakehadest lähtub kaunis naine tihti ning horoskoopi usub ka.

“Olen tähtkujult Kaalud, mul on 17. oktoobril sünnipäev,” räägib Janne ning ütleb, et kuigi ta otseselt horoskoope ei loe, on ta nendega suhteliselt kursis ning kui midagi peaks välja tooma, siis kiidaks ta Linda Goodmani raamatut “Päikesemärgid”. “Tema raamat seletab tähtkujude põhiolemuse väga selgelt lahti ning minu meelest tema kirjeldatu on väga tõelähedane.”

“Olen lugenud nii enda kui teiste päikesemärkide kirjeldust ning tundub õige,” ütleb Janne, et ka tema Scorpioni tähtkujust õe kirjeldus peab paika. Samuti on ta märganud, et osad päikesemärgid sobivad omavahel paremini. “Meestest saan väga hästi läbi Scorpioni, Lõvi ja Kaksikutega. Naiste tähemärkidest aga Vähi, Kaljukitse, Veevalaja ning Neitsiga,” ütleb Janne, kelle lähedased sõbrannad Carola Madis ja Kerli Kõiv on just antud tähemärkide esindajad — esimene Kaljukits ning teine Veevalaja.

Kõige suuremat mõju avaldab Jannele aga kuu ning täiskuu ajal viib ta läbi erinevaid rituaale. “Täiskuu ajal ei saa ma kunagi magada — olen üleval,” ütleb Janne Ohmygossip.ee’le ning räägib, et kasutab seda aega puhastumiseks. “Täiskuu ajal puhastan kristalle. Panen need soolvette või jätan kuu valguse kätte. Täiskuu ajal puhastun ka ise, käin  soolavannis kui energiad on sassis või stress tikub peale ning peale vanni mediteerin. Mure ning kogu energia, mis ei teeni mind, selle hingan välja.”

Kristalle, mida ta kord kuus puhastab ning laeb kasutab Janne mitmel moel. “Voodi kõrval on mul suur Ametüst, see aitab unenägusid meeles hoida. Mul on ka armastuse kristall — roosa Kvarts,” ütleb Janne, kes talismane hindab ning kes hiljuti hakkas ka ise ookeani äärest korjatud ning vee poolt lihvitud klaasikildudest omanäolisi väega ehteid tegema.


Janne Saar
Fotod: © Ohmygossip Couture/ Helena-Reet Ennet
Täname: Aianduskeskus “Hortes”

 

Loe ka:
Janne Saar Ohmygossip.ee’le: Vahel teen päevas kolm tundi trenni
“Jooga, trenn, jooksmine,” loetleb kaunis lauljanna, sõnade autor ja artist Janne Saar Ohmygossip.ee’le oma igapäevast rutiini, kuidas keha ja vaim terved hoida. “Teen trenni peaaegu iga päev, vahel isegi kolm tundi kokku,” paljastab Janne.

Janne Saar Ohmygossip.ee’le: Ameerika artisti-viisat aitas mul teha Printz Board
Tuntud noor ja andekas lauljanna ja sõnade autor Janne Saar on tänaseks USA’s Californias elanud juba kolm aastat. Ohmygossip.ee otsustas uurida kui koduselt kaunitar ennast seal juba tunneb ning kuidas on laabunud see kõige raskem — viisaprobleem.

Janne Saar Ohmygossip.ee’le: Meeste vilistamine on ebamugav
Nädalavahetusel Los Angeleses oma sünnipäeva pidanud kaunis ja andekas lauljanna Janne Saar räägib Ohmygossip.ee’le oma riietumisstiilist ning kaalu ja välimuse osatähtsusest oma elus.

Janne Saar Ohmygossip.ee’le: Ehitan sotsiaalmeedias oma profiili üles
“Tühja jutu rääkijaid ja lubajaid on palju, teen kõik sellepärast ise,” räägib äsja Eestit külastanud Los Angeleses resideeruv Eesti muusik, laulja ja sõnadeautor Janne Saar Ohmygossip.ee’le.

Save