31. oktoobril alustab Kanal 11s uus tõsielusari „Tori ja Dean“, mis jälgib “Beverly Hills 90210” staari Tori Spellingu ja ta mehe Dean McDermotti pingutusi oma unistuste külalistemaja avamisel. Seriaal on eetris laupäeviti kell 11.35.

Tori Spellingu ja Dean McDermotti kooselu ja kiire abiellumine tekitas Hollywoodis kõvasti kõmu, sest kui nad 2005. aastal filmivõtetel kohtusid ja esimesest silmapilgust armusid, olid mõlemad abieluinimesed. Nende afäärile sai osaks palju halvakspanu ja kriitikat, ent vaatamata kõigele on nad endiselt õnnelikus abielus ja tänaseks ka kahe väikelapse vanemad.

Tori ja Dean“ (orginaalpealkirjaga „Tori and Dean: Inn Love”) on tõsieluseriaal nende ühise elu algusest ja pingutustest alustada äri külalistemaja pidades. Nad on tõelistes rahalistes raskustes, sest Tori pillav eluviis on kogu teenitud raha läbipõletanud ja lisaks jättis Tori 2006. aastal surnud ülirikas isa Aaron Spelling ta pärandusest ilma. Esimeses osas korraldavadki Tori ja Dean laomüügi, et vanadest asjadest vabaneda ja külalistemaja ostmiseks raha koguda. Tori kavatseb maha müüa terve laotäie asju oma minevikust ja neis sobramine viib ta nostalgilisele mälestusretkele. Kogu möllu keskel käivad nad ka arsti juures ja saavad teada, mis soost on nende peagi sündiv laps.

„Tori ja Dean“ on Kanal 11 eetris laupäeviti kell 11:35.