“Ausus, töökus ja truudus, need väärtushinnangud olen oma vanematelt kaasa saanud ja neid väärtusi olen püüdnud ka oma lastele edasi anda,” toob Oleg Sõnajalg Ohmygossip.ee’le välja oma väärtuslikuimad elukogemused, mis ise saadud ning ka oma lastele edasi püütud anda.

“Olen püüdnud oma lapsi kasvatada selliselt ,et säiliksid nendega usalduslikud suhted. Kui lapsed on väikesed, on see lihtne, kuid mida suuremaks nad kasvavad, seda keerulisemaks see ülesanne muutub,” räägib Oleg Ohmygossip.ee’le.

“Meie peres ei ole olnud palju keeldusid ja käske, pigem on olnud palju arutelusid ja diskussioone käitumise, viisakuse, kodukorra, töökuse puhtus ja väärtushinnangute teemadel. Olen leidnud, et parim “keeld või käsk ” on see, kui saavutad lastega on sellised suhted, et nad ei taha sind kurvastada – siis ei olegi käske ja keelde vajagi – nad teavad kuidas sulle rõõmu valmistada.”

Loe ka:
Oleg Sõnajalg räägib Ohmygossip.ee’le oma keskkooli ajast: Olin perpetuum mobile leiutamisele väga lähedal
“Minu kõige suuremaks hobiks on olnud juba lapsest saadik leiutamine ja oma leiutiste kallal “nokitsemine”,” räägib hakkaja Oleg Sõnajalg Ohmygossip.ee’le.

Oleg Sõnajalg Ohmygossip.ee’le: Elame pargi servas ja peame seda purjus inimeste lärmamist hommikuni taluma
“Ei poolda, see on halb eeskuju noortele mis risustab ka kohutavalt linnapilti,” ütleb Oleg Sõnajalg Ohmygossip.ee’le, et tema avalikku alkoholi tarbimist ei poolda. “Tulge reede või laupäeva õhtul peale kümmet Tammsaare parki, veendute ise. Meie elame pargi servas ja peame seda purjus inimeste lärmamist hommikuni taluma.”

Oleg Sõnajalg: Elame ikka kodumaal, sest…
“Eelmine aasta oli üsna pingeline, viimase poole aasta jooksul töötasime praktiliselt ilma ühegi vaba päevata,” võtab Oleg Sõnajalg möödunud aasta kokku ning ütleb rahuloluga, et tänavu võib ka mererannas ja palmi all töötada, sest tarkvara saab arendada ka kaugjuhtimise teel.