“Idee sai alguse peale FitStari võsitlust. Peale FitStar võistluse võitmist hakkasin tihedamalt koostööd tegema Eesti võimlemisliidu ning Eesti Kulturismi ja Fitnessi liiduga. Olen ise klubides treener ning seega tuttav erinevate treeningutega mis spordiklubides kasutusel on,” räägib Egle Eller Gossip.ee-le.

“Hetkel on kontsepttreeningud spordiklubidesse enamasti sisse ostetud välisriikidest. Samas Eestis on ju suurepärase kvalifikatsiooniga treenerid. Mõtlesingi, et miks mitte proovida teha midagi ka ise. Tekkiski idee panna kokku oma meeskond ning tuua turule täiesti omanäoline treening, mis koostatud Eesti treenerite poolt,” räägib Aeroobikakuninganna valimistel teise koha ning FitStar´il esimese koha võitnud spordiklubide Sparta ja Revalsport kaunis treener Egle Eller Gossip.ee-le.

“Mõeldud-tehtud! Koos Eesti Võimlemisliiduga ja Silja Silleriga panime kokku laheda treeningu. Meil oli plaanis esialgu teha vaid piloottreening ning tulla välja esimese kontsepttreeningkavaga alles jaanuarist, kuid kui tutvustasime ideed treeneritele, oli huvi juba niivõrd suur, et otsustasime kohe panna kokku esimese kava. Septembri alguses oligi esimene treeningkava valmis ning koolitati ka treenerid. Hetkel on treening juba mitme klubi treeningkavas,” särab Egle.

“Treeningkava on energilise ning positiivse iseloomuga ning mõeldud treenitud inimesele. Treeningus saavad suure koormuse kõik lihased, kuid põhirõhk tuhara- ja reielihastel, mis üldjuhul just naiste probleemsemad piirkonnad. FitStarAttack on intervalltreening nii meestele kui naistele, kes soovivad proovile panna enda lihas- ja kardiovaskulaarset vastupidavust. Tunnis kasutatakse lisaks oma kehaleraskusele veel stepi-pinki ning vastavalt programmile ka treeningmatti, hantleid ja/või kettaid—kõike selleks, et väljakutset suurendada. Harjutused on lihtsad ja peamiselt inspireeritud erinevate spordialade treeningutest.”

[ot-gallery url=”gallery/fitstar%c2%b4i-v%c3%b5itja-egle-eller-t%c3%b5i-turule-isikliku-treeningkava-fitstar-attack”]