Ettevõtlik ja töökas Ines Karu-Salo jagab oma elu Eesti ja Inglismaa vahel. Uurime, millised on tema lemmiktoidud ja kas on toiduaineid, millest ta Inglismaal olles puudust tunneb. “Mitte märkimisväärselt, sest igakuiselt kodumaal käies võtan endale kõike head ja paremat kaasa,” räägib Baltikumi Mothercare’i arendav Ines Ohmygossip.ee’le.

“Armastan väherasvast ja tervislikku toitu. Säilitusainete rikast toitu püüan ka mitte süüa,” märgib Ines ning lisab, et on ka suur värskete mahlade ja smoothide sõber. “100% naturaalne apelsinimahl või peaaegu kõik smoothid on väga maitsvad.”

Tervislikkust ja säästlikkust hindab Ines ka enda ümber — olgu siis tegu majapidamis- või ilutoodetega. “Igasuguste ilutoodete kasutamise osas olen ma ettevaatlik – enne ostmist loen, mis ained need sisaldavad ning nt. paraben´e sisaldavaid tooteid ei kasuta. Muidugi elan ka energiasäästlikult – põhjuseta tuled toas ei põle. Mittevajalikku kraami kokku ei osta, armastan korda.”

Loe ka:
Ines Karu-Salo Ohmygossip.ee’le: Tihe reisimine töö tõttu võib ka häirivaks muutuda
Kaunis, ettevõtlik ja ambitsioonikas Ines Karu-Salo, kes jagab oma elu Eesti ja Inglismaa vahel, räägib Ohmygossip.ee’le, et ärikirjandus inspireerib teda enam kui ilukirjandus ning kuigi ta naudib filme ja meelelahutust, pole ta viimase aasta jooksul telesaateid jälginud. Samuti saate lugeda Inese lemmiktoitudest, lähema aja plaanidest ja paljust muust.