Kaunis, ettevõtlik ja ambitsioonikas Ines Karu-Salo, kes jagab oma elu Eesti ja Inglismaa vahel, räägib Ohmygossip.ee’le, et ärikirjandus inspireerib teda enam kui ilukirjandus ning kuigi ta naudib filme ja meelelahutust, pole ta viimase aasta jooksul telesaateid jälginud. Samuti saate lugeda Inese lemmiktoitudest, lähema aja plaanidest ja paljust muust.

Ines Karu-Salo, kuidas möödus teil suvi, mida põnevat meenutaksite?
Suvel on minu käed ja jalad alati tööd täis.

Milline on teie lemmikvärv ja kas te riietate ennast ka vastavalt sellele?

Lemmikvärv muutub, kuid hetkel meeldib roheline. Ei riieta vastavalt sellele.

Milline on teie lemmiktoit ja ehk annaksite ka mõne hea toidu valmistamise retsepti?
Värske salat, hautatud juurviljad, suitsukala, toorjuustukook jpm. Üks minu lemmikutest – tervislik salat granaatõunaga: jääsalat, basiilik, granaatõun, tomat, salatikaste (oliiviõil, balsamico, mesi, sool).

Millised on plaanid lähemal ajal ja aasta lõpuks?

Teen aktiivset tööd Mothercare, ELC ja InesDance tantsustuudio- ja agentuuri nimel. Lendan tihedalt, kuid hetkel plaanin küll Jõulud ja aastavahetuse kodumaal veeta.

Millised on teie lemmiktelesaated ja milliseid saateid te üldse ei vaata?

Juba viimase aasta jooksul pole telesaateid jälginud. Eestis olles vaatan hilisõhtuseid uudised. UK´s viibides eelistan igasugust teatrite, kontsertite, muuseumide jm. külastamist saadete vaatamisele. Üks viimase aja meelejäävamaid sarju on aga “Damages” ning filmidest “The Great Gatsby”. Häid filme ja meelelahutust naudin väga.

Kas teil on olad lemmikraamatud ja milliste kirjanike teoseid te enim loete?
Kuna lõpetasin suve alguses just magistratuuri, siis viimased aastad veetsin peamiselt teaduskirjandust lugedes (emotsioonid tarbijakäitumises), muule oluliselt aega ei jäänud. Üldiselt eelistan aga erinevat ärikirjandust ilukirjandusele, sest tunnen, see inspireerib rohkem.

Kas teile reisimine meeldib ning milline reis on siiani kõige meeldejäävam olnud ning miks?

Üldiselt väga meeldib, kuid kui see väga tihedaks muutub (nt. töö tõttu), siis suudab ka häirivaks muutuda.

Te peate emade ja lastekaupade poode, millal endale pisiperet plaanite?

Elu näitab.