OHMYGOSSIP — “Igatsen puhkust, mille jooksul ei peaks üldse töö peale mõtlema. Vot see oleks super,” räägib Baltikumi Mothercare’i arendav särtsakas, särav ja töökas Ines Karu-Salo Ohmygossip.ee’le.

Ines Karu-Salo reisib seoses tööga palju — Täna Tallinn, homme London, pole tema jaoks midagi uut. “Reisin väga tihedalt,” ütleb Ines Ohmygossip.ee´le. “Reisin hetkel minimaalselt kord kuus tööst tulenevalt. Nädalakese puhkasin viimati augustis.”

“Igatsen puhkust, mille jooksul ei peaks üldse töö peale mõtlema. Vot see oleks super,” unistab Karu, kes agaralt laiendab beebikaupade ketti Mothercare.

Uurime ka, millal Ines ise pisiperet plaanib ning kas tema mees vastab ideaalmehe kriteeriumitele? Milline on tööka Inese jaoks n.ö ideaalne mees?  “Minu mees – armastav, hooliv, toetav, aus, tark ja ambitsioonikas,” ütleb Ines hellitavalt ning vastab, et ühiskonna survet mingis vanuses laps saada on ta ka kogenud ning peab täiesti normaalseks. “Muidugi, võimalusel tuleks elu edasi kinkida, mitte vaid iseendale elada.”

Ines Karu-Salo ja Martin Salo
Ines Karu-Salo ja abikaasa Martin Salo
Foto: Ardo Kaljuvee

Ines on kasvanud jõukas ja võimukas äriliidrite perekonnas. Ohmygossip uurib, mida mees peaks või võiks naisele Inese meelest võimaldama?  “Lubama tegeleda asjadega, millega naine soovib —  võimaldama naisel olla iseendaga rahul ja õnnelik, sest vaid nii suudab naine teha mehe õnnelikuks.”

Pinnime Inest veel armastust ja selle leidmist puudutavate küsimustega ning uurime, kas naine kaaluks varianti saate kaudu kallimat leida, kui ta poleks õnnelikus ja kindlas suhtes.  Kas Ines on jälginud kunagi Eestis laineid löönud reality saadet “Unistuste printsess” ja mida ta sellise formaadiga saatest arvab? “Ei ole vaadanud, aga olen kursis. Mina ei läheks,” jätab Ines sellele küsimusele vastuse lühidaks.

Samas on naine väga tolerantne suhteid puudutava vanusevahe puhul. Küsimusele, kuidas Ines suhtub meeste ja naiste vanusevahesse ning kui suur vanusevahe on suur ja milline vanusevahe on veel ok, vastab kaunitar nii: “Armastus ei küsi vanust, igaühel on õigus olla õnnelik.”

Loe ka:
Ines Karu-Salo Ohmygossip.ee’le: Mittevajalikku kraami ma kokku ei osta

Ettevõtlik ja töökas Ines Karu-Salo jagab oma elu Eesti ja Inglismaa vahel. Uurime, millised on tema lemmiktoidud ja kas on toiduaineid, millest ta Inglismaal olles puudust tunneb. “Mitte märkimisväärselt, sest igakuiselt kodumaal käies võtan endale kõike head ja paremat kaasa,” räägib Baltikumi Mothercare’i arendav Ines Ohmygossip.ee’le.

Ines Karu-Salo Ohmygossip.ee’le: Tihe reisimine töö tõttu võib ka häirivaks muutuda

Kaunis, ettevõtlik ja ambitsioonikas Ines Karu-Salo, kes jagab oma elu Eesti ja Inglismaa vahel, räägib Ohmygossip.ee’le, et ärikirjandus inspireerib teda enam kui ilukirjandus ning kuigi ta naudib filme ja meelelahutust, pole ta viimase aasta jooksul telesaateid jälginud. Samuti saate lugeda Inese lemmiktoitudest, lähema aja plaanidest ja paljust muust.

Tore uudis emmedele! Ines Karu-Salo plaanib äsja avatud Mothercare e-poodi veelgi laiendada! + Galerii avamisest
OHMYGOSSIP — “Teatame rõõmuga, et rahvusvaheline ja peresõbralik kauplustekett Mothercare avas eesti- ja ingliskeelse e-kaupluse, mille kaudu saab tooteid tellida Baltikumi riikidesse ja Soome. Järgmisena alustab Mothercare e-poe vene, läti ja soome keelde tõlkimisega,” avaldab Baltikumi Mothercare’i arendav Ines Karu-Salo Ohmygossip.ee’le.