Charlene Rennit on noor ja edukas Abu Dhabis karjääri tegev eestlanna. Ohmygossip.ee otsustas uurida, mis määral tubli naise elus mängivad rolli sodiaagimärgid, ning kas vahel sätib ta oma elu ka tähemärkide või horoskoobi järgi.

“Ei absoluutselt, ma ei säti oma elu mitte millegi muu kui oma enda südamehääle järgi,” räägib Charlene Rennit Ohmygossip.ee’le.

“Ainus millega vahest jamasti läheb, on see täiskuu – lunaatik ma vist veidi olen, sest täiskuuga mingist unes küll rääkida ei saa.”

“Sodiaagimarkidest nii palju, et mingid iseloomujooned vastavad ju tõele – Sõnnil (ma olen sündinud 7. mail) on tugev karakter, töökas, ilu – mugavuse – kunsti armastaja, loominguline ja väga kodune maamärk – tuleb nõustuda.”

Loe ka:
Charlene Rennit Ohmygossip.ee’le: Nädalavahetustel kaotan kogu elektroonika enda kõrvalt
“Selles osas olen ma totaalne disaster,” kirjeldab Charlene Rennit Ohmygossip.ee’le oma suhet tervisliku ümbrusega — seda õhkkonda tema Dubai kodus lihtsalt loodud pole.  “Mul on juhtmed alati seinas, arvuti – arvutid on sees, mobiilid padja all,” räägib naine, et elektroonika ümbritseb koos oma energiaväljadega teda igal sammul.

TUBLI NAINE! Charlene Rennit tegi Abu Dhabis hiiglasliku karjäärihüppe
Tubli ja töökas Charlene Rennit on aastaid elanud Araabia Ühendemiraatides ning tänaseks on end seal väga ilusti ja edukalt sisse seadnud. Kaunis naine räägib Ohmygossip.ee’le, et võttis hilkuti suure karjääririski ning tänu selle õnnestumisele on hetkel oma unistuste töö peal.