Tubli ja töökas Charlene Rennit on aastaid elanud Araabia Ühendemiraatides ning tänaseks on end seal väga ilusti ja edukalt sisse seadnud. Kaunis naine räägib Ohmygossip.ee’le, et võttis hilkuti suure karjääririski ning tänu selle õnnestumisele on hetkel oma unistuste töö peal.

“Hiljuti just otsustasin karjäärimuutuse kasuks, võtsin meeletult suure riski, aga kõik laabus,” räägib Charlene Rennit Ohmygossip.ee’le. “Nüüd olen ilmselt ühe oma unistuste töö peal, National Bank of Abu Dhabi Seenior Projektijuht. See on nii stabiilne organisatsioon, et ehk õnnestub pikaks paigale jääda ja mingi stabiilsus leida – turvatunne on nüüd suurem kui enne privaatfirmas töötades ja see on väga oluline.”

charlene rennit

Oma rajalt eksimist Charlene suurlinnas ei karda ning töö-kodu-sõprade osakaal ja tasakaal on kindlalt paigas. “Seda hirmu mul enam pikka aega ei ole. Mul eksisteerivad introverdi kalduvused ja ma tõeliselt naudin aega iseendaga. Sõpradega veedan aega pigem nädala sees ning nädalavahetused kuuluvad 100% iseendale – see trikk on mulle hästi mõjunud. Ma olen väga tundlik iseenda suhtes – kui miski on valesti ja süda valutab, siis tuleb muudatus ette võtta, endale valetamisele pole mõtet aega raisata.”

Oma positiivset meelt hoiab kaunis naine aga lihtsuse, loodusläheduse ning lastega end ümbritsedes. “Loodus, lapsed – ma vajan lapselikku lihtsust enda ümber – see on hea taltsutaja.”