Juba mõnda aega käib “Õnne 13” Alma (Helgi Sallo) korteris põhjalik remont, mille tulemust näeb 21. novembri episoodis, kus proua uuenenud koju saabub. Sarja käsikirja järgi remontis Allan ema korteri ära, aga tegelikult filmitakse Alma remonditud kodu stseene täiesti uues kohas, sest eelmise võttekoha omanik müüs korteri maha, kirjutab teleajakiri Nädal.

“Õnne” meeskonnal tuli Alma jaoks otsida uus võttekoht, mis asub sarnaselt eelmisega Nõmmel. “Alma kodu on uue sisustusega, kuigi püüame sinna sobitada ka vana lauda ja kummutit, et see endist elamist meenutaks. Köögiosa tuleb täiesti uus,” ütleb “Õnne 13” tegevprodutsent Kädi Rammula.

Eelmise võttepaiga omanik Gunnar ütleb, et müüs selle korteri suve lõpul. “Ei ütleks, et müük edukalt läks, kinnisvaraga on hetkel nagu ta on,” vihjab mees, et tal tuli ka ostjate tingimistele alluda. Gunnar tunnistab, et pärast korteri müüki on kergendus suurem kui kahjutunne. “Ütlesin ka eelmine kord, et ma ei jõua nii mitme asjaga tegelda. Selle korteriga ei olnud mul perspektiivi,” põhjendab ta. Müügist saadud raha eest pole mees uut kinnisvara soetanud, see kulub elamiseks.

Õnne 13 L 20.30 ETV