Vahur Kersna otsustas koos teise ETV patrioodi Jaak Tammearuga huumoriklassikalt tolmu maha kloppida ja seada kokku seitsmeosalise sarisaate “ETV huumori kuld”. Nädalalõpukollaaž peaks mahutama Sulev Nõmmiku, Ervin Abeli, Eino Baskini, Ita Everi, Priit Aimla, samuti Kersna enese ja Ivar Vigla, muusikapuntide Apelsini ja Kuldse Trio ning paljude teiste etteasted, mõtted, sketšid ja naljad.

“Ma ei näe põhjust, miks peaks nii häid asju arhiivis hiired närima, kui sellest võiks teha suurepärase klassikasaate. Seal on ajaproovile vastu pidanud asju, mis on nagu Luts või Tammsaare – võtad riiulist, loed üle ja ikka on hea, eriti kui võrrelda seda tänapäeva meelelahutusega, mis sureb tihti sünnihetkel, millel ei ole tähtsust ega tähendust,” räägib Vahur Kersna ajakirjale Nädal.

Huumoriklassika kollaažisari on n-ö säästutelevisioon. Kersna teeb seda laupäevaku korras, tasuta ja suure rõõmuga. “Inimesed Eestis peaksid enestelt küsima nagu president Kennedy: “Ära küsi, mida Ameerika saab sinu jaoks teha, küsi, mida sina saaksid Ameerika jaoks teha?” ehk mida saame raskel ajal teha oma rahva ja riigi jaoks, mis on meie võimuses, mis ei võta tükki küljest ja mis endale ka midagi pakuks.”