OHMYGOSSIP — Kuidas sa alustad oma päeva? Kas mõtled pigem kurnatud tundega uuele päevale, mis ei too sinu jaoks midagi uut ja huvitavat või oled hoopis põnevil algava päeva ees?

Hommik on kõige olulisem aeg luua ilus alus oma algavale päevale. Kui sa ärkad siis küsi endalt viis olulist küsimust, millega päeva alustada.

1. Kuidas elaksid selle päeva, kui teaksid, et see on sinu jaoks viimane?

Kujuta ette, et see on su viimane päev. Kas sa oleksid enda vastu ausam. Kas sa oleksid enda vastu siiram. Kas sa armastaksid rohkem ennast ja teisi. Kas sa tunneksid, et su elu on õigesti elatud. Kas sa läheksid hüppaksid langevarjuga või lõunataksid endaga kõige kallimas restoranis. Kas sa sõidaksid lennukiga kaugele ja päeva lõpus laseksid mäe otsas ilutulestiku. Mida sa teeksid? Kas sa elaksid suuremalt? Kas sulle jõuaks sel hetkel kohale, et iga hetk on väärtuslik?

2. Mille eest sa oleksid tänulik?
Kas oled tänulik algava päeva eest? Selle eest, et sul on võimalik õppida, kogeda, areneda, nutta, naerda ja elada. Kas oskad olla tänulik inimeste eest, kes su elu täidavad. Inimeste eest, kes aitavad sul õppida ja kogeda elu imelisust. Kuidas sa väljendaksid oma tänu.

3. Mis on see, mida võiksid teha, et muuta oma elu erakordseks?

Millest sa oled unistanud? Kas oled unistanud elada hoopis kuskil mujal ja teisiti? Mis sind tegelikult takistab? Vastus on, et mitte miski! Kõik takistused asuvad vaid sinu peas ja reaalselt neid olemas ei ole. Seega on sul võimalus juba täna muuta oma elu erakordseks ja selleks pole midagi muud vaja teha, kui lihtsalt teha otsus. Otsus elada oma elu paremaks, ilusamaks ja meeldejäävamaks.

4. Mida võiksid teha, et su elu oleks lõbus?

Kuidas sa muudaksid oma elu lõbusaks? Kas sa sooviksid minna lõbustusparki? Lennata õhupalliga? Käituda ja elada nagu laps? Hüpata porilompides ilma, et keegi keelaks? Tee seda! Tee seda kohe ja lusti! Ole rõõmus ja õnnelik!

5. Kuidas sa võiksid kedagi täna aidata?

Meie elu ülesanne on peale enda teenimise ka teisi teenida. Võta eesmärgiks iga päev teha kellegile väike heategu ja teha heategu ka maailmale. Ole kasulik ühiskonnale. Peegelda ühiskonnale ja ühiskond peegeldab sulle vastu — kõike, mida sa soovid.

Märka, kuidas need viis küsimust sinu hommikus muudava su päeva hoopis teistsuguseks, kui see on muidu!