OHMYGOSSIP — Tänapäeval hakkab üha populaarsemaks muutuma loomulik ilu. Loomulik ilu tähendab tõelist ühendust endaga ning armastamist end just sellisena nagu sa oled. Saavuta loomulik ilu koos meelerahuga!

Kõige kaunim inimene on särav inimene — kui õnn on südames ning sära silmis kandub see edasi kõigile inimestele. Oluline on järgida väikeseid kuid olulisi asju, mis aitavad kaasa saavutamaks rahu sinu südames.

Õpi end armastama ja saa endaga sõbraks

Kas sa tunned, et armastad end, kui peeglisse vaatad? Armastad igat üleliigset kilo? Armastad neid kahaosi, mis pole sinu jaoks ideaalsed? Armastad end just sellisena nagu sa oled? Seda oskavad, suudavad ja teevad vähesed. Ometigi on just see tee õnneliku eluni. Armastades end armastab sind kogu maailm. Aksepteerides end just sellisena nagu oled aksepteerib sind terve maailm. Maailm on sinu peegel ja sinu valik on, mida sa maailmale peegeldad.

Seega saa endaga sõbraks! Hakka armastama endas kõike ning sa märkad, kuidas ühel päeval näed välja täpselt selline nagu sa oled soovinud. Ära unusta, et sa oled erakordne, ainulaadne ja suurepärane!

Tarbi piisavas koguses vett

Vesi on imeline abivahend, mis aitab kõige vastu. Vees on olulised ained, mis lahustavad meie organismis kõik, mis pole meile tegelikult vajalik ning muudab meie keha terviklikumaks. Soovitav on alustada igat päeva klaasi veega. Head teeb ka ürditee joomine hommikul. Päevas on vajalik tarbida vähemalt kaks liitrit vett või taimeteed. 

Piisav liikumine

Lisaks veele on väga oluline ka liikumine. Liikumine äratab meie keha ning annab hea toonuse algavaks päevaks. Tee igal hommikul 15 minutit kergemaid harjutusi, et luua endale imeline päev. Proovi ka meditatsiooni, mis toob rahu sinu südamesse. Liigu täpselt nii palju, kui sinu keha antud hetkel lubab nind ära tee oma kehale liiga. Kuula oma keha ning tee nii nagu su sisetunne sulle ütleb.

Kuula oma keha

Leia ühendus oma kehaga. Ühendus on oluline, et saaksid aru, mida su keha antud hetkel vajab. Kui oled väsinud siis ära eira seda tunnet, luba endale puhkust ning kosuta hinge. 

Jälgi oma toitumist

Toit on kogu meie elu alus. Sa oled täpselt see, mida sa sööd. Toitu vastavalt aastaaegadele- suvel söö värsket ning talvel sooja andvaid toiduaineid. Vähem söö punst ja rasvast liha. Väldi säilitusaineid. Söö palju vajalike aineid ning puuvilju. Loo endale kindel söögiaegade rütm ning väldi õhtust söömist enne magaminekut.

Märka, millised suhted, sinu ümber on

Inimene, kes on koormatud mitte toimivatest suhetest ei saa särada ega olla ilus. Märka, mis toimub sinu ümber olevate suhetega ning loo neis kord. Ära tööta liiga palju ning ära too tööd koju kaasa. Kuula ennast ning teisi. Mõista ennast ja teisi. Anna ja õpi jagama. Armasta ja ole armastatud.

Mõtle häid mõtteid ja ole positiivne

Jälgi oma mõtteid ja loo neis kord. Sinu mõtted loovad sinu tunded ning tunded sinu kogu elu. Tegele vähemalt iga päev üks tund sellega, mida tõeliselt armastad- loe raamatut, suhtle kallite inimestega, tegele oma hobidega. Käitu teistega nii nagu sa soovid, et sinuga käitutaks. Näe rasketes olukordades positiivseid lahendusi ning väldi negatiivset mõtlemist.

Sinu elu on sinu enda kätes ning see milliseks sa selle elad on sinu enda teha! Seega, kui tunned, et soovid enamat siis asu juba täna oma elu muutma!

Loomulikku ilu ning rahu hinge!