OHMYGOSSIP — Dieedihüsteeria Hollywoodis ei näi kunagi lõppevat. Ent kuidas on võimalik end pidevalt sellises vormis hoida? Taani ajaleht B.T on teinud väikese kokkuvõtte Hollywoodi staaride erinevatest dieetidest. Marjad, toores kala, hüpnoos – võimalusi on kui palju…

“Posh” ehk Victoria Beckham hoiab end vormis toorest kala ja marju süües.

Beyonce joob lakseeriva toimega teed kui tal kõht tühjaks läheb. Kui ta oma rolli kehastamiseks filmis ”Dreamgirls” kaalust alla pidi võtma, jõi ta kümne päeva jooksul vaid seda ning sidrunijooki.

Kylie Minouge hoiab raudkindlalt kinni GI dieeedist ja jätab oma menüüst välja kõik, mis veresuhkrut tõsta võiks.

Lily Allen käis hüpnotisööri juures, et näljatundest lahti saada. B.T andmetel on lauljatar alla võtnud kahe suurusnumbri jagu.

Jennifer Aniston peab endiselt Atkinsi nimelist dieeti, kus süsivesikud on keelatud.

“Desperate Housewives” staar Marcia Cross käib ringi spetsiaalselt valmistatud kingades, “salenemiskingades”, niipea kui võimalik. Need aitavad kaasa hea rühi hoidmisele ja mõjuvad kehale nii, et see rasva põletaks.

B.T kirjutab, et kahe lapse ema Reese Witherspoon sööb “titetoitu” kui ta kiirelt kaalust alla võtta tahab.

Sellised on kuulsate inimeste dieedinipid. Nad panevad selga lastesuurusega texad, ning vaid paar nädalat pärast seda, kui on ise lapse saanud. Dieedihullusel Hollywoodis ei näi kunagi lõppu tulevat.

Dietist Marlene Olivares-Dahlby erutub ülalmainitud nimekirja nähes ja ütleb: “Esiteks ei usu ma neid, vaid arvan, et nad ütlevad intervjuusid andes asju, mis kõlavad hästi. Kuid kui inimesel on palju raha, siis on tal tõenäoliselt ka dietist, kes kontrollib tema toitumisharjumusi. Küll aga usun, et mõned neist, nagu näiteks Victoria Beckham, söövad täpselt nii, nagu nad ütlevad. Ta näeb tohutult räsitud välja ja tal pole enam mingit musklimassi. Traagiline on see, et noored inimesed loevad nende poolt öeldut ja usuvad, et nii peabki tegema. Kui sellel teel alustada, siis on varsti tegemist toitumishäiretega.”