OHMYGOSSIP — Naistele on näonahk väga oluline. Veel olulisem on leida enda probleemile parim vahend ja seda vähese rahaga. Seekord proovin teie proobleemidele, mis minu “Kristiina’s Beauty, Health and Fashion” fännilehele postitasite lahendust leida. 

Pole midagi mõnusamat kui professionaalne näohooldus, kuid tihtipeale kujuneb see liiga kulukaks. Lihtsad nahahooldusvahendid leiad sa ka oma majapidamisest. Piisab vaid kasutada natukene fantaasiat ja voilà!

Rasune nahk, eriti läikiv “T” piirkond:
Vaja läheb:
1 banaan
2 spl mett
Apelsini või sidruni (värsket) mahla.

Purusta kausis banaan, seejärel sega sellesse mesi. Parimate tulemuse jaoks pane koostisained blenderisse. Lisa paar tilka apelsini või sidruni mahla. Kanna näole 15` minutiks. Pese maha ja kanna nahlale vaid rasusele nahale mõeldud kreeme.

Akne ja punnikesed:
Vaja läheb:
3-6 aspiriini
1 sidrun
söögisooda
Kohvi tass, taignarull vms(aspiriini purustamiseks)
Vedelat mett või õli ( mandli-, oliivi-või kookospiima vms. )

Läheb vaja 3-6 aspiriini, oleneb kõik näost, mida suurem probleem, seda rohkem aspiriini. Paari punni jaoks purusta circa 3 aspiriini.  Pigistada värsket sidrunimahla (1spl kolme aspiriini kohta.) Lase aspiriinil lahustuda. Kui sul on kuiv nahk, lisa supilusikatäis vedelat mett või natuke õli (mandel, oliivi- või kookospähkli õli). Sega.  Kui sul on rasune nahk, lisa paar tilka rohkem sidrunimahla.

Pane täpike maski ainult ravi vajavale kohale, ehk siis vistrikule või sügelevale alale. Lase KUIVADA, kuid mitte rohkem kui 15 min. Eemalda mask sooja soodavee sisse kastetud rätikuga. (Seda maski võib teha kord / kaks nädalas.)

Kuiv nahk:
Vaja läheb:
1 tl piimapulbrit
1 spl vedelat mett
1 tl aloe vera geeli
2 tilka eeterlikku õli

See on klassikaline piimamask näole. Segage koostisosad, pange näole (hoidudes silmaümbrustest) lase seista 15 minutit, pese maha sooja veega.

Segatüüpi nahale:
Vaja läheb:
2 munavalget
2 spl kreeka jogurtit

Eralda munavalgedja  pane need kaussi. Lisa 2 spl MAITSESTAMATA kreeka jogurtit. Sega ja pane näole. Jäta näole paariks minutiks,
siis loputa nägu hoolikalt sooja veega.

Tundlik või päikesepõletusega nahk:
Vaja läheb:
1 tass maitsestamata jogurtit mis oleks kreemjas ja paks.
 ½ tassi kaerahelbed

Sega kõik kokku ja pane näole 10-15 minutiks. Maha võta sooja vette kastetud rätikuga. Ära unusta nahka niisutada!

Loodan, et olin teile abiks.

Järgmise korrani,
Teie Kristiina