Täna hakkavad „Eesti otsib superstaari” stuudiovoorus oma koha eest finaalis võistlema kaksteist poissi: Andrei Ozdoba, Kristen Kasuk, Sten-Martin Saarest, Jaanus Saago , Keito Kaljulaid, Ott Lepland , Anis Arumets, Robin Juhkental, Mick Pedaja, Beno Kudrin, Marten Kuningas ja Karel Tallermaa.

Selle nädala esmaspäeva ja teisipäeva veetsid poisid Tallinnas WAF laulukoolis, kus stuudiovooru etteasteks aitasid neil oma oskuseid lihvida lavalise liikumise õpetaja Villiko Kruuse ja hääleseadja Maiken.

“Sel hooajal on väga tugev poistegrupp, nad kõik on meid nii oma lavalise oleku kui lauluoksusega väga meeldivalt üllatanud,” kommenteeris Maiken. „Tundides uurin nende käest, kuidas nad tahaksid laulda ja aitan neil siis jõuda veelgi parema tulemuseni.”
 
„Olen veendunud, et sel aastal õnnestub meil lõpuks ometi saada mees-superstaar,” ütles Mihkel Raud. „Olen kõikide poiste suhtes väga optimislikult häälestatud, mis aga muidugi ei takista mind neid kõigis saadetes karmilt kritiseerimast,” naljatas ta.

 

„Eesti otsib superstaari” on TV3 eetris neljapäeval kell 20.00 ja pühapäeval kell 20.30.