Homme hakkavad „Eesti otsib superstaari” stuudiovoorus oma koha eest finaalis võistlema kaksteist poissi. Üks neist saab kohtunike otsusega otse finaali ning kaheksa lauljat, kes kõige rohkem televaatajate toetushääli koguvad, jätkavad võistlemist pühapäevases saates ülejäänud nelja poistele mõeldud finaalikoha eest.

Homme astub võistlustulle 12 poissi:
Andrei Ozdoba (23, Tallinn) „Olen lõpetanud Tallinna Ühisgümnaasiumi ning praegu töötan Elionis. Aastaid õppisin muusikakoolis klaverit, aga mängin ka kitarri ja trumme. 2004-2007 tegutsesin trummarina ansamblis Ursula, kellega andsime välja kaks albumit ja DVD ning toimus sadu kontserte. Peale Ursula lagunemist on muusika paraku ajanappuse tõttu tahaplaanile jäänud.”
 
Kristen Kasuk (16, Tallinn) „Õpin Pääsküla Gümnaasiumi 10 klassis. Omal käel olen viimased viis aastat kitarri harjutanud ning kaks aastat laulnud ka WAF laulukoolis. Peale muusika on mu suureks kireks tsiklid. Paraku müüsin oma tsikli maha, et osta kvaliteetne kitarr.”
 
Sten-Martin Saarest (25, Tallinn) „Töötan Draamateatris lavatehnikuna. Olen õppinud üheksa aastat viiulit ja laulnud sama kaua kooris. Samuti olen laulnud ja mänginud trumme erinevates bändides. Mängin ka klaverit ja kitarri ning kirjutan lugusid, mida on sahtlisse kogunenud umbes 30.  Minu suur kirg on ka vanaaegsed bmw-d nind neid on mul kaks.”

Jaanus Saago (19, Suislepa) „Õpin esimest aastat H. Elleri nim. Tartu Muusikakoolis rütmimuusikat. Teen popjazzi viljelevat sooloprojekti ning laulan thrashmetal bändis Crucial Attack. Lisaks mängin trumme, kitarri, klaverit ja suupilli.”
 
Keito Kaljulaid (17, Kuressaare) „Õpin Kuressaare ametikoolis kokaks, kuigi soov lauljaks saada on siiski suurem. Mängin kitarri ja lapsena laulsin mõne aasta kooris, kuid nüüd laulan peamiselt kodus omaette. Saatesse tulin sõprade soovitusel; olen tõeliselt üllatunud, et jõudsin 25 parema hulka.”

Ott Lepland (22, Jüri) „Laulmisega olen tegelenud juba lapsest saati. Väikese poisina ilmus mul ka neli lastelaulude kassetti ja osalesin saates „7 vaprat”. Praegu õpin G. Otsa nim. Muusikakooli kolmandal kursusel popjazzlaulu ning üle aasta olen käinud WAF laulukoolis.  Lisaks laulmisele olen kümme aastat õppinud ka klaverit.”
 
Anis Arumets (18, Tartu) „Kuna ma praegu ei õpi ega tööta, kulubki kogu mu aeg muusikale. Algklassides laulsin kooris ning peale seda aastaid ainult kodus. Möödunud aastal aga võtsin kätte ja liitusin bändiga Ignorance, kus olen solist, mängin basskitarri ja kirjutan ka lugusid. Kaheksa aastat tegelesin ka võistlustantsuga, parim saavutus oli 10-tantsu meistrivõistlustel oma vanuseklassis esikoht.”
 
Robin Juhkental (21, Tallinn) „Õpin Tallinna Tehnikakõrgkoolis teedeehitust. Laulsin juba lapsena ning osalesin ka „Laulukarussellis”. Viimased viis aastat olen teinud erinevaid bände, lisaks laulmisele mängin ka kitarri ja bassi. 2007. aastal võitsin Noorte bändide võistlusel Bedwettersi järel ansambliga Speed King 2. koha ja bändiga Fond 3. koha.”

Mick Pedaja (16, Rapla) „Õpin Rapla Ühisgümnaasiumis 10. klassis. Viis aastat olen õppinud Kehtna Muusikakoolis kitarri ning laulmist harjutan Thea Paluoja käe all. Saaremaal vabariiklikul solistide ja duettide konkursil saavutasin tänavu 3. koha. Kirjutan ka laule, praegu on need veel sahtlis, aga kunagi kui edukaks saan, siis kindlasti avaldan need.”

Beno Kudrin (19, Tallinn) „Õpin Tallinna Vanalinna Täiskasvanute Gümnaasiumis 12.klassis. Muusikakoolis õppisin klaverit, aga mängin veel flööti ja kitarri, viimast kõige paremini. Siiani olen laulnud viies bändis. Sooloartistina olen esinenud peale Eesti ka Rootsis, Gruusias ja Venemaal. Suurima publiku ees esinemine toimus Mongoolias, kus saalis oli 2000 inimest.”
 
Marten Kuningas (23, Tallinn) „Olen lõpetanud Tartu Ülikoolis ajakirjanduse. Laulan, komponeerin ja mängin kitarri bändis Leegitsev Sidrun. Olen  MC ja kaasautor hip-hop grupis Doktor Normal. Keegi teistest osalejaist ei ole Vaiko Epliku kuri kaksikvend, kes tahab oma venda troonilt tõugata.”

Karel Tallermaa (22, Tallinn)  „Töötan konsultanidna AS Kemifloras. Mängin kitarri, laulan igal vabal hetkel, kuulun Segakoor Sõpruskond ridadesse ja kirjutan ka lugusid. Lisaks muusikale tegelen harrastus-fotograafiaga.”
 
„Eesti otsib superstaari” on TV3 eetris neljapäeval kell 20.00 ja pühapäeval kell 20.30.