“Nii nagu minu jaoks ei ole rõivad vaid kehakatteks, et hoida ennast külmal ajal soojas, vaid kannan neid kirega, ei ole ka söömine vaid selleks, et kõht täis saada. Võin ausalt öelda, et olen kirglik toidunautleja!” räägib ärinaine Iris Tomson Buduaarile.

“Söömine on nauding, mitte eluline tegevus ja nauding tähendab head kvaliteeti. Olen õnnelik, kuna saan oma kirgi rahuldada igapäevaselt, olles seotud lausa mitme kõrgelthinnatud restoraniga Eestis. Usun, et kokakunst on kaasasündinud oskus, mis vallandub kirega ning tulihingelise energia abil, mida meie kui toidunautlejad tunnetame ja oskame hinnata,” kirjeldab Iris oma suurt kirge kvaliteetse söögi tegemise ning nautimise vastu.

Mis aga dieetidesse ning paastu pidamisse puutub, siis ka neid on Iris elu jooksul mitmel korral järgi proovinud. “Olen oma lühikese elu jooksul proovinud erinevaid dieete, paastu ja kehakaal on kokkuvõttes kõikunud 53 kg ja 70 kg vahel. Nüüdseks olen arvamusel, et toitumine on nauding, mida tuleb võtta mõistusega ja näljutamine on tabu ning väga halb tervisele. Elame vaid korra siin elus ja milleks ennast piinata… Kehakaalu saab kontrolli all hoida sportimise abil ja mõnele lihtsalt ei ole loodud saledat joont ning sellega tuleb leppida,” tunnistab Iris, et tema on oma kehaga sõbraks saanud ning naudib nüüd elu täiel rinnal.”