Saatejuht Krista Lensin (38) räägib Naistelehele, et tema ilusüste ei pelga. “Proovisin kortse silendavaid ilusüste juba aastaid tagasi ja jäin tulemusega väga rahule,” kinnitab Krista ning lisab, et teeb seda kõhklemata ka tulevikus.

Krista särab juba mõnda aega Medemise reklaamis, mis kuulutab: “Süsitme naistesse julgust!” Tegu on kliinikuga, kus tehakse mitut sorti noorendavaid ja siluvaid süste ning protseduure. “Ma ei väsi üllatumast, miks eestlased ilusüste niimoodi kardavad!” imestab Krista. “Samal ajal kui silikoonrinnad – mis on Ameerikas juba ammu keelatud ja kehasõbralikumate ainete vastu vahetatud – on meil igapäevane nähtus, peetakse pisikest süsti ikka veel millekski jubedaks.”

Ilulõikuse mõtet Kristale pähe pole aga tulnud. “Samas – ma olen nii kaua juba ilmas elanud, et tean: never say never! Ma ei julgeks küll kinnitada, et ma iial mõnd ilulõikust ette ei võta. Siiani pole mul seda mõtet pähe tulnud, aga kui selline tunne ja vajadus peaks tekkima, siis on kõik võimalik,” räägib Krista.