Paljud on minult korduvalt küsinud, miks ma ennast kogu aeg meigin, isegi kui ma olen armas ja ilus ilma ükskõik millise kosmeetikata. Miks ma ei suuda toast välja minna, kui juuksed või kulmud on korrast ära?

Ma ei oska sellele muud moodi vastata kui et kosmeetika on mu hobi ja ehe, ehtimata kuusk jõulude ajal nurgas ei ole ju huvitav? Kuusk eheteta on ilus ja puhas, kuid ehtides teda uhkelt ja korralikult, on imeline. Ma armastan ennast meikida ja uusi tooteid proovida. See on minu hobi, mida teistega jagada tahan.

Inimesed ei peaks ennast meikides mõtlema, et nüüd teen ennast ilusaks, ilma selleta olen kole, vaid tegema seda enda uhkemaks tegemise nimel. Saab ennast uuendada ja igapäevasest näost vahel midagi uut ja huvitavat välja tuua?

Loomulikult ei peaks ennast krohvikihi alla toppima… kui mõõdukalt ennast kosmeetikaga turgutada, on endalgi parem tunne. On inimesi, kes aga ei oska endale tooteid valida, millega ennast veidikene “ehtida”.  Siin siis mõned tooted ja nipid, et endale kiiresti ilus värske meik teha või ennast igapäevasel ilusamini tunda:

Nr. 1 – Absoluutne lemmik, mis peaks juba iga naise meigikotis olema, BB KREEM!
Ma ei hakka seda kindlat välja tooma, kuna nad KÕIK on omal moel head, mõni lihtsalt kallim kui teine. BB kreem on populaarne, kuna ta katab pisemad näovead ja samal ajal niisutab nahka. Kasutan seda nagu kreemi, näppudele ja katan näonaha ja kaela.

Nr. 2 –  Kulmud KORDA!
Ma ei saa mööda vaadata inimestest, kes enda kulmude eest ei hoolitse, või kes on nad tatoveeringutega ära rikkunud. Kulmud on nii tähtis PUNKT meie näos, mis nende üle värvimisel või mitte korras hoidmisel rikub ära ka kõige ilusama näolapi! Kergeim viis kulmud korda teha on osta esimesteks kordadeks KULMUVORM, mille abil saate endale ise ilusa kulmukuju joonistada. Tooni nad vastavalt juuksevärvile ja palun ÄRA KITKU NEID LIIGA PEENIKESEKS ;)

Nr. 3. Kasuta põsepuna.
Uskumatu kui palju särtsu võib põsepuna kasutamine lisada. Et valida endale sobiv põsepuna, peaksite seda enda nahal enne ostmist kindlasti proovima. Enne proovimist aga teadke, et erepunane toon ei ole ilus heledal nahal kuid samas jääb väga kaunis pruunikal päevitunud nahal. Heledanahalised võiks kasutada pehmeid roosakaid, koralli- või heledamaid roosakas-pruune toone. Kui Sa ei tea kuhu täpselt põsepuna panna, siis naerata kohe JULGELT. Kõige kõrgematesse kohtadesse lisagi õrnalt punet.

Nr. 4 – “Nude” toon huuleläige.
Isegi kui Sa ei soovi ennast muude meigitoodetega varustada, üks ilus nahavärvi huuleläige kulub küll ära. Nahavärvi huuleläige on sellise maagilise efektiga, et võib tunduda, et su huuled on LOPSAKAMAD ja näevad palju sensuaalsemad välja ;)

Nr.5 – Varu endale pintsleid.
Igapäevaseks jumestamiseks osta endale lühikese varrega pintsel, see on algajale kindlasti kergem kui pika varrega.  Meigikunstnikud kasutavad pikavarrelisi pintsleid vaid seetõttu, et neil on klientidega töötades vaja pisut distantsi hoida.

Nr. 6 – Ripsmed.
Kui ei soovi ennast iga päev meikida ja ripsmepikendusi ei julge panna, lase neid koolutada ja ka värvida. Rohkem kui kuu aega ilusad kaardus ja tumedad ripsmed. Eriti soovitan neile, kes suvel rannas veekindlat ripsmedushi kasutavad ;) !

Nr. 7 – Õrn silmameik plus TUMEDAD huuled või vastupidi!
Kui tahad tumedaid huuli, ära silmameiki tumedaks tee! Kas üks või teine!


“The most beautiful makeup of a woman is passion. But cosmetics are easier to buy.” ? Yves Saint-Laurent