Igapäevaselt oleme me ümbritsetud ühe kahjuliku kiirgusega, mis mõjutab tugevasti meie energiat. Tegemist on elektromagnetväljaga, mida tekitavad elektriseadmed, mida pidevalt kasutame.

Uuringud näitavad, et inimkehad kiirgavad elektromagnetlaineid kuni 300 MHz sagedusega. Meid ümbritsevad pidevalt seadmed, mis kiirgavad väga erineva sagedusega laineid. See põhjustab suurt elektromagnetlist pinget, mis mõjutab meie energiat ja tervist väga negatiivselt. Kuna elektriseadmeteta on raske hakkama saada, siis tuleb meil teada, kuidas nende kahjulikku mõju vähendada.

Kuidas kontrollida elektromagnetvälju oma kodus?

Võta väike kaasaskantav raadio. Säti raadio vastuvõtja AM-lainealale, kuid ära otsi ühtki raadiojaama. Nüüd peaksid kuulama madala sagedusega staatilist heli. Keera hääl valjemaks ja mine mõne elektriseadme, nagu televiisor või pistikupesa, lähedale. Valjem sumin viitab elektromagnetväljale.

Kuidas vähendada kahjulikku mõju?

Kodus: Kõige tähtsam, et magamiskoht oleks elektromagnetväljast võimalikult puhas. Uneajal meie rakud ja aura tervendavad end ning kuumus ja kiirgus võivad seda olulist protsessi mõjutada.

* Ära maga kunagi õhukonditsioneeri, külmkapi või veeboileri lähedal (isegi kui see asub teiselpool seina).
* Kui pead kasutama elektritekki, siis lülita see kindlasti enne magamajäämist välja.
* Vii oma voodi radiaatoritest kaugemale. Metall kipub koondama magnetväljade mõju.
* Väldi ka elektrikelli, kell-raadioid ja teekeetjaid voodi ääres. Sageli asetame kõik need asjad voodikapile, aga need tekitavad väga tugevat elektromagnetvälja. Pea on elektromagnetvälja suhtes kõige tundlikum, sest seal asjuvad erilisemad EMV’de vastuvõtjad – silma võrkkest ja käbinääre. Et kahjulikku kiirgust vähendada, kasuta vanamoodsat üleskeeratavat kella või patareidega töötavat kella.
* Ära lase kiusatusel endast võitu saada ja ära paigalda magamamistuppa televiisorit ega arvutit. Kui aga tõesti pead magamistoas telerit vaatama või arvutit kasutama, siis lülita enne magamajäämist see kindlasti välja.

Tööl: Kui vähegi võimalik, püüa istuda võimalikult kaugele sellistest masinatest nagu koopiamasinad, faksid jt. Kui töötad arvutiga, siis veendu, et sul oleks ekraanikate.

Samuti võid osta endale kristalli, mis võib energiat kahjulike väljade eest üsna tõhusalt kaitsta. Hoia oma kristalli kord nädalas 24h soolases vees ja seejärel loputa voolava kraanivee all. Ka mõned taimed suudavad elektromagnetvälja negatiivset mõju hästi endasse tõmmata. Näiteks kaktused teevad seda suurepäraselt. Abi võib saada ka järgmistest taimedest: tups-rohtliilia, kolmevöödiline havisaba, nõelköis, filodendronid.
* Loomulikult tasub ettevaatlik olla ka mobiiltelefoniga, millega rääkides võiks kasutada peakomplekti. Mobiiltelefoni kanna kotis või kohas, millel pole kehaga otsest kokkupuudet.
* Vähekasutatav tehnika hoia vooluvõrgust väljas! Ka ooterežiimis ehk stand-by seade toodab ka EMVd. Märkimisväärselt vähem toodab EMVd seade, mis on välja lülitatud ehk OFF režiimis. Kuid et kindel olla, et seade ei kiirga kahjulikku mõju, eemalda see vooluvõrgust.

 

Allikas: Internet, A. Svirinskaja “Energia saladused”