Temperamentne ja särav Tanja Mihhailova (26) jõuab igale poole – küll muusikalilavale, svingiõhtule kui ka tantsutrenne andma, olles ise seejuures laitmatult kaunis ja energiline.

Mis su elus praegu toimub?
Mul tuli just välja plaat “Sunday Mood”. Tartus esineme muusikaliga “Ämbliknaise suudlus”, siin-seal laulame ka svingbändiga.

Sul on pidevalt midagi käsil – muusikal, plaadi lindistamine, tantsutrennid… kust sa energiat ammutad?

Ma ei puhkagi eriti, juba kaks päeva puhkust tüütab mind ära. Energiat saan päikesest. Mul on vedanud, et mu töö ja hobi on ühendatud, sest tegelikult annab laval esinemine kaotatud energia tagasi.

Kuidas ennast ilusana hoiad?
Minu puhul on parim ilurituaal pikk uni. Mulle ei piisa kaheksast tunnist, vajan kümmet. Naljakas, aga see tõesti toimib. Kui magan liiga vähe, olen natuke morn ja väsinud, mul on vaja tuju tõsta ja haigutan kogu aeg. Kuna kulutan tööd tehes väga palju energiat, siis vajab mu keha taastumiseks rohkem aega.

Kas sa mõnda staaride seas trendikat dieeti ka katsetad, näiteks makrobiootilist dieeti või veganismi?
Ma ei ole kunagi ühtki dieeti pidanud, aga üritan hoida toitumist tasakaalus. Liigun väga palju, samas meeldivad mulle ka juurviljad ning kõik muu värske ja tervislik.

Kas jõuad oma koormuse juures ka pidutseda?
Sel aastal kujunes minu sünnipäev väga meeleolukaks. Mul oli svingiklubis esinemine ja saatsin alles hilja õhtul kutsed sõnumiga laiali. Kohale tuli väga palju sõpru. Mulle meeldivad stiilipeod – seekord oli stiiliks kolmekümnendad.

 

Refereeritud artikli täisteksti loe ajakirjast Cosmopolitan