OHMYGOSSIP — Möödunud aaasta sügis tõi endaga kaasa kriisi prints Carl Philip’i ja Sofia Hellqvist’i suhetes. Sofia veetis kolm kuud Lõuna-Aafrikas, samal ajal kui Carl Philip end teiste naistega Rootsis lõbustas, kirjutab Se&Hör.

Prints Carl Philip’i (33) ja Sofia Hellqvist’i (28) suhe paranes detsembris ja pärast seda on paari tihti nähtud nii Stockholmis linna peal kui romantilistel õhtusöökidel koos sõpradega.

Märtsi alguses võtsid mõlemad osa 90 km pikkusest Stafettvasa suusavõistlusest, kus Sofia meeskond võitis printsi oma ees 15 minutiga. Finishis õnnitlesid neid Sofia vanemad, kellega Carl Philip väga hästi läbi saab.

8-l juunil abielluvad printsess Madeleine ja Chris O’Neill. Kroonprintsess Victoria ja prints Daniel tähistavad juunis kolmandat pulma-aastapäeva.

Carl Philip ja Sofia teatasid aga, et nemad pulmadega enam ei kiirusta. “Me naudime oma suhet nii nagu see praegu on, kuid loomulikult näeme me ees ühist tulevikku,” ütles prints Aftonbladet’ ile. Ning Sofia lisas: “Ei mingit pressi ega stressi.”