Nagu me valmistusime uueks aastaks tõstes shampuseklaase, on uue aasta algus sama pidulik aeg teha kokkuvõtteid riidekapis ning otsustada, mida veel kanda ja mida 2013 aastal enam selga mitte panna. Naised peaksid julgustama mehi olema oma riietuses julgemad ning avatuvamad uue katsetamisel. 2013 aasta kevad toob meestemoodi lendurijope, sõjaväe mustrid, materjalidest velvetimusta tooni asemel tumesinise ning printsi stiili, vahendab fashionising.com.

1. Lendurijope
See jope kannab mitmeid erinevaid nimetusi: pommitaja jope või pilootidele-lenduritele loodud jope. Algselt lenduritele mõeldud jope on saanud osaks popkultuurist ning rõivamoest. Suureks eeliseks on jope puhul see, et elegantne näeb see välja igas vanuses meesterahvaste seljas.


Ami, F/W ’12, Burberry Prorsum S/S ’13

2. Velvet
Velvetit on kahte sorti — kas siis tehislik või naturaalne. Traditsionaalselt seostatakse sametit aadlite ajastuga. Suurimaks velvetitootjaks on Kairo. Velvetit ei kohta me rõivamaailmas väga palju ning veel vähem meestemaailmas. Meeste rõivastest on meile tuttav velvet vaid velvetpükste või velvetpintsakute näol. 2013 toob aga suures koguses meestemoodi sisse velvetmaterjali. Mehed, olge siis julged velvetit kandma!


Diesel Black Gold F/W ’12, Calvin Klein S/S ’13

3. Sõjaväemuster
Sõjaväemuster rõivastel on julge lahendus nii meestele kui naistele. Tänu sõjaväele on see muster meestele ehk isegi veidi vastuvõetavam kui naistele. Praegu võime kohata sõjaväemustrit meeste vabaaja pükstel või jakkidel. Tänu 2013 uutele moesuundadele hakkame seda tõenäoliselt rohkem ka tänavapildis nägema!


Miharayasuhiro F/W ’12, Dries Van Noten S/S ’13

4. Sinine on uus must
Sügisene meeste runway andis meile juba varakult mõista, et tumesinine on uus trend ning on suutnud musta kõrvale lükata. Musta peatakse klassikaks — kas see on muutumas?


Dries Van Noten F/W ’12, Hardy Amies S/S ’13

5. Prints`i stiil
Printsi stiili võib kirjeldada kui viisakat ja väljapeetut. Rõivanäideteks võib pidada nii kõrge kaelusega kampsuneid kui ka ülikondi. Just 2013 aastal on aeg muutuda ning teha julgemaid valikuid! Miks mitte soetada oma kappi just printsi stiilis rõivaid ning neid uhkusega kanda!


Canali F/W ’12, Ermenegildo Zegna S/S ’13