OHMYGOSSIP — Ece Gözen on Istanbulist pärit 23-aastane Türgi disainer. Ta kujutab oma loomingus naisi, kes on avatud kõigele uuele ning peidavad tihti oma naiselikkust sportlikkuse taha.

Ece Gözen on õppinud Tekstiili-ja moedisaini Istanbuli “Mimar Sinan Fine Arts” ülikoolis. Alates 2009. aastast on ta töötanud koos tuntud Türgi disaineri Ezra-Tuba Çetin’i  ja Hakaan Yildirim’iga. Ta arendas oma karjääri Hakaan Yildirim’i juures — tema kollektsioonid osalesid Londoni ja Pariisi moenädalatel. Aastal 2012 sai ta kolmanda koha IHKIB Koza noorte disainerite konkursil.

Ta on öelnud oma stiili kohta “sportcouture“. Teda inspireerivad kultuur, kunst, uuenduslikud ideed, teadus ja tehnoloogia. Praegu on andekas noor naine keskendunud enda brändile “Ece Gözen”.

“Kollektsioon “Illusional Harmony” on minu viimane projekt enne, kui ma sain kraadi Mimar Sinan ülikoolist. Enamasti inspireerib mind Escher`i töö matemaatilistes struktuurides Universumis ning tema osav töö ühenduda see kunstiga. Ma proovin taaselustada tema ideid moes ja disainis. Tulemus on see kollektsioon, mis koosneb eri materjalidest ja geomeetrilistest kujunditest,” räägib Ece Vogue’ile.

“Ma olen alati väga põnevil mõeldes oma tulevikule ja sellele, et kõik hästi läheks. Vogue Talents auhind on suurendanud meediakajastust minust nii kohalikult, kui ka üle maailma. Kõigepealt sooviksin saada endale uue stuudio ning veelgi täiustada oma brändi. Olen sellesse palju investeerinud. Teen kõvasti tööd moenädalaks. Pikk tee on kõndida ning tulevik paistab olevat hele!”