Särtsakas, edukas ja kaunis eestlannast reporter Carola Madis (26), kes juba mõnda aega peatub Los Angeleses ning aeg-ajalt toob meieni superkuumi uudiseid kuuma päikese alt, pidas Jaanuaris taas oma sünnipäeva. Palju reisiv kaunitar saabus just päikesereisilt ning seetõttu tuli viivitada ka sünnipäevapeoga.

Kuulsa bändi Black Eyed Peas muusiku Prince Boardi’i seksikas eestlannast kaasa Carola Madis räägib Ohmygossip.ee’le, et sellel aastal pidas ta sünnipäeva ettenähtust hiljem (Carola õige sünnipäev on 09.jaanuar- toim.). “Saabusin alles reisilt ning pidasin sünnipäeva alles eile koos teiste Jaanuarikuu sünnipäevalastega. Väga kihvt pidu oli,”  räägib Carola Ohmygossip.ee’le, kui uurime tema tänavuse sünnipäevapeo kohta.

Carola räägib, et pidas sünnipäeva taas Los Angeles’is. Seekord peeti sünnipäev koos näitleja Johann Urbi ning ligi 11 eestlasega ning hulga sõpradega Ameerikast. “Enamus eestlasi kes sünnipäeva väisasid olid  LA’st, paar tulid teistest osariikidest,” räägib Carola.

Paljastades veel mõningaid seiku sünnipäevast, räägib Carola, et sünnipäev peeti ühe sõbra laohoones. “Sünnipäev toimus ühe sõbra warehouse’is. Kohal olid meie kõigi ühised tuttavad ja parimad sõbrad. Pidu oli äärmiselt vinge. Kohal oli palju kunstiinimesi — näiteks üks tegi maalimis performance’it, üks acro yoga performance’it, olid tuletantsijad, puuri tantsijad jne.,” jutustab Carola.

Uurime ka, mida kaunitar sünnipäevakingiks sai, aga erinevalt eelmisest aastast, saame seekord tagasihoidliku ning isegi veidi puikleva vastuse: “Kinkidest ei viitsi rääkida, jätab väga vale – materiaalse mulje,” ütleb Carola ja sulgeb teema.

See eest räägib reporteri ametit pidav Carola, et reisib palju ning et viimased kolm kuud on möödunud reisimise tähe all.  “Reisin palju ringi,  viimase 3 kuu jooksul olen olnud rohkem reisil Euroopas ja mujal kui Ameerikas. Üks lahe asi on ka käsil, millest hetkel on veel tegelikult vara rääkida aga ütleme nii, et 2013 on suured asjad käsil,” räägib Eesti “Populaarseim persoon 2012” edetabelis kolmandale kohale maandunud Carola Ohmygossip.ee’le. Carola on veetnud viimase aasta aktiivselt reisides ning uut äriprojekti ettevalmistades.  Kui asjad avaldamiseks “küpsed”, toome need ka teieni!

Loe lisaks:
Carola Madis Ohmyossip.ee-le: Printz puistas mu sünnipäeval kingituste ning üllatustega üle
9.jaanuaril sai 25-aastaseks juba mõnda aega Los Angeleses elav seksikas ja särav reporter Carola Madis. Ohmygossip.ee uuris Carolalt, kuidas sünnipäev möödus ning mida toredat kallim talle kingituseks tegi.