9.jaanuaril sai 25-aastaseks juba mõnda aega Los Angeleses elav seksikas ja särav reporter Carola Madis. Gossip.ee uuris Carolalt, kuidas sünnipäev möödus ning mida toredat kallim talle kingituseks tegi.

“Sünnipäev algas sellega, et pidin koos Printziga minema lennujaama Maris Uusna‘le, Henry Kõrvits‘ale ja Paul Oja‘le vastu. Printz aga ütles hommikul, et nende lend hilineb ja viis mu hommikusöögile. Alles seal ütles, et ta oli neile hoopis auto järgi saatnud, et me saaks koos hommikust süüa,” räägib Carola Gossip.ee-le, et juba sünnipäeva hommikul puistas kallim ta üllatustega üle.

“Siis läks ta vetsu ja tagasi tuli hoopis mu sõbranna Iiris, kes ütles, et nüüd viib ta mu sünnipäeva puhul juuksurisse. Kelner tuli tagasi aga kirja ja kingitusega Printzilt. Pärast juuksurit viis Iiris mu kohvikusse, läksin vetsu ja kui tagasi tulin oli Iiris asendunud Kerli‘ga, kes andis mulle järgmise kingi Printzilt ja viis mu maniküüri ja massaaži, seal vahetus Kerli kolmanda sõbra vastu, kes viis mu sööma ja andis kolmanda kingi Printzilt ja siis kui ta mu koju viis, ootas kodus ees neljas sõber, kes on meikar ja kes tegi mulle peoks meigi.”

“Printz oli kogu selle aja salaja igale poole kaasa sõitnud, kogu seda üritust koordineerides ja igale sõbrale kingitusi jättes. Lõpuks koju jõudes palus Printz, et ma talle külmkapist joogi annaks, ning seal ootas järgmine kingipakk. Terve päev oli nii üllatav, et ei osanud üldse ollagi,” särab 25-aastaseks saanud kaunitar.

Aga mis siis ikkagi kingiti? “Esimeses pakis oli kleit, teises pluus, kolmandas käe-ehe, neljandas kingad, mida on maailmas ainult 2 paari ja 100 dollarine kinkekaart Pinkberry’sse ja veel paar ehet,” nurrub Carola Madis ning ütleb hellitavalt: “See on meie lemmik jogurtikett, oh teda hullumeelset.”

“Kingad on mingi disaineri tehtud — Calleen Cordero — ma ise nii väga neid disainereid ei jälgi ausalt öeldes, tean ainult neid tuntumaid nimesid,” ütleb Carola Gossip.ee-le ning lisab, et õhtu kulmineerus W hotelli lounge‘is, kus Printz teda taas üllatas Eesti lipuvärvides uhke tordiga. “Õhtul oli sünnipäev koos sõpradega W hotelli lounge’is, kusjuures seal oli päris palju eestlasi. Tort oli ka Printzi tellitud — Eesti lipuvärvidega!”

Carola räägib Gossip.ee-le, et tal on käesolevaks aastaks suured plaanid aga kõike avalikustada ta veel ei soovi. Samuti ütles juba mõnda aeg püsisuhtes olnud Carola, et pere tema plaanidesse veel ei mahu. “Selleks aastaks on suured plaanid, aga neist räägin lähemalt, kui need on valmis. Pere looma hakata on veel vara, sest enne tahaks veel kõvasti maailma näha, reisida ja karjääri redelil tõusta ning selle kõrvalt oleks raskem pere looma hakata.”

Eelmisel aastal üllatas ja hullutas Carola meie lugejaid seksika videoga, mis küttis kirgi ning ajas kommenteerijad tagajalgadele. Toona lubas neiu, et sedasorti vidosid hakkab tema uuel kodulehel ilmuma tihti.  “Jah, videole tuleb lisa ja üsna pea. Printz teeb sellele hetkel taustamuusikat ja kui see on valmis, siis saame selle üles panna,” räägib Carola Gossip.ee-le.

Lõpetuseks õhkab Carola: “Sain äsja teada, et mul on samal päeval sünnipäev Kate Middleton‘iga! Mõlemal meil on Printz — meil on tõesti palju ühist!”