OHMYGOSSIP — Juba mõne kuu pärast, 13. aprillil, toimub Rakvere Spordikeskuses kolmandat korda üleriigiline noorte moeshow-võistlus Hõbetraageldus. Hõbetraageldus on 15-26-aastasele moehuvilisele hea võimalus oma loomingut teistele tutvustada ning alustada moekarjääri.

Registreerimistähtaeg saabub juba 31. jaanuaril 2013, seega on viimane aeg tegutseda! “Soovitame kavanditele veel viimased detailid lisada ja seejärel registreeruda eelvooru,” räägivad korraldajad. 

Selleks tuleb korraldajatele saata kavandite mapp (elektrooniliselt või posti teel) ja ka ankeet.  Anonüümsete kavandite põhjal kutsub žürii finaali kokku 18 parimat kahest vanusegrupist (15-19-aastased ja 20-26-aastased).

Hõbetraageldusel ei ole kollektsiooni teemat piiritletud, kuid pööramaks tähelepanu ka meestemoele, on osalemisreeglites ette nähtud minimaalselt kaks meestekomplekti. Vaba teemavalik loob mitmekesise võistluse ja võimaluse erinevateks inspiratsiooniallikateks.

Täpsema info osalemistingimuste ning ürituse korralduse kohta leiab moeshow blogist hobetraageldus.blogspot.com.

Üritust korraldavad Lääne-Virumaa noored Kati Lehtroos, Rain Orgus, Anette Kink, Kristel Murumaa, Karl Andreas Sprenk, Anett Rannamets, Kerli Kustola. Ära karda korraldajatega ühendust võtta ning osalemisega seoses tekkivaid küsimusi esitada!