Marko Reikopi esimene kokkupuude ravitseja Volliga oli tema enda saates “Terevisioon”. Reikop oli olnud pikalt hädas unetusega ja pöördunud selle probleemiga mitmele poole, abi polnud aga kusagilt saanud. Ühel hetkel soovitati tal just Volli poole pöörduda, kirjutab ajakiri Naised.

Kuna kõik oli järele proovitud, otsustas Reikop katsetada. Unetust Volli enda sõnul ravida ei saanud. “Ta nägi, et mu kopsud ei tööta korralikult. Midagi hullu ei juhtu, aga unetusest ma ka lahti ei saa,” räägib Marko Reikop Margit Mikk-Soku raamatus “Kingin sulle tervist”. Marko sõnul läks tema enesetunne pärast Volli juures käimist kordi paremaks. Volli aga teatas Markole, et noorel mehel on kogu sellest kurnatusest insuldieelne seisund, kuid selles saab tema aidata. “Ma ei oska seda ise öelda, aga ma tundsin end tõesti halvasti, olin stressis ja väsinud, oli selline varakevadine pime aeg. Ma olin olnud aastate viisi magamata,” jutustab Reikop perioodist, mil teda veel tervisehädad kimbutasid. Arstide sõnul oli see krooniline haigus, millega tulnuks lihtsalt leppida.

Volli sõnul on Marko Reikop‘il endal ka väga tugevad ravitsejavõimed, ta peab seda vaid ise uskuma. Volli kinnitab Marko juttu, et telenäo tervis oli tõesti nii halvas korras, et kõik see oleks õige pea lõppenud insuldiga. Volli tervendas teda ja insulti ei tekkinud. Pärast enda imelist tervenemist soovitas Marko ka Eri Klasil pärast mikroinsulti Volli juurde minna ja meie tippdirigent sai samuti tervendajalt abi. Volli puhastas halvast energiast ja “mustadest aukudest” ka telenäo Reet Linna korteri.