Laupäeval kell 20.20 näidatakse Pervõi baltiski kanalil “Selgeltnägijate tuleproov. Kolmas ülemaailmne” müstilist episoodi, kus ühel katsel kaotab Eestist pärit selgeltnägija Ilona Kaldre peaaegu nägemise.

Saate igas episoodis “Selgeltnägijate tuleproov. Kolmas ülemaailmne” müstilise saate igas episoodis peavad paranormaalsete võimetega selgeltnägijad läbima raskeid katsumusi. Mõnikord osutuvad katsed tõeliselt ohtlikuks nagu juhtus ka Eesti osalejaga.

Ilona Kaldre meenutab: “Igal inimesel on omad hirmud. Mina kardan väga tuld. Ja sellel katsumusel ma ennustasin, et saab olema palav… Teadsin, et ei pääse sealt , hakkasin paanitsema. Ma oleksin ju võinud keelduda ja sinna ruumi mitte siseneda, aga… Kõik, mis ma mäletan oli ere säde ning gaasi põlema lahvatamine. Mul said kõrvetada nägu ja juuksed, aga kõige hullem oli , et võtete jaoks pandud ripsmepikendused hakkasid sulama ja voolasid silma. Kaks päeva pidin veetma haiglas ning vaatamata arstide pingutustele, pole mul nägemine veel lõplikult taastunud”.