24. mail tegevust alustanud kollektiiv annab täna välja juba oma nejanda singli nimega “Sinu pärast”

Kollektiiv on 5 kuu jooksul andnud välja juba 3 singlit, mis kõik on jõudnud ka Raadio Elmar ja Raadio Kadi edetabelite kõrketele kohtadele. Esimene singel “Jää” figureerib veel tänasel päeval „Raadio Kadi“ edetabelis. 

Peale esimest singlit “Jää” vahetati ansamblis välja naissolist Annika Väälma, kes keeldus laulma kollektiivi uut laulu “Tantsustaar” millest on täna saanud suur hitt.  Lauljatarile ei meeldinud laulu refräänis kõlav Gay sõna.  Laul “Tantsustaar” on leidnud ka teist kõlapinda, nagu kollektiiv paneks tasku suuri summasid nimetades laulus Eesti suurimaid Klubi nimetusi, mis ei ole tõsi.

Uueks naisartistiks sai ja on tänaseni Jane Kruusmaa, kes on laulmisega tegelenud pikalt ja õppinud seda ka WAF laulukoolis, Maikeni käe all.

Respekt annab välja käesoleval aastal ka oma esimese albumi nimega “Tantsustaar”, mis sisaldab muidugi hitte “Jää” ,“Tantsustaar” ja palju teisi.
Suuremat tuuri on oodata Novembris, kui kollektiiv külastab Eesti suurimaid kõrtse ja klubisid.

Lähiajal võib Respekti laval näha Noarootsi kõrtsis (17.10) ja Kannu Kõrtsis (10.10). Laval on kollektiiviga ka proffid tantsupoisid Nikolai ja Roman kellele kuulub ka Eestis üks populaarsemaid tantsukoole “372”.

Kannu Kõrtsis viivad ansambli liikmed läbi ka lauluvõistlust “Kannu Kõrtsi Staar 2009” mis toimub igal neljapäeval algusega 21.00
Võistluse peaauhind on singlileping ja Samsung 42” LCD teler.

Kollektiiv “Respekt” teeb kosotööd ka 90-ndate pop-artist Mari-Liis-i ja lembelaulja Jüri Homenja-ga kellega antakse välja varsti ühine singel “Ta jäeti üksinda”. Laul räägib lastekodu tüdrukust, kes jäeti üksinda. Singlit on oodata detsembris.

Laulu sõnad kollektiivile kirjutab bändi liige Kerdo Mölder, kes tegeleb aktiiveselt ka diskor-meelelahutajana.