Põhjamaade juhtiva ärilehe Dagens Industri reedeses nädalalehes Di Weekend ilmunud intervjuus avaldab prints Carl Philip soovi teha koostööd H&M’iga.

“Arutleme selle üle hea meelega kui ta meiega ühendust võtab,” ütleb Margareta van den Bosch, H&M‘i loominguline nõustaja.

Kui plaanid teoks saavad, on Carl Philip oma disainerikarjääris sammu edasi astunud. Siiani on ta töötanud nii hõbeda, malmi kui portselaniga ning nüüd soovib ta koos kaastöötaja Oscar Kylberg‘iga esimesed katsetused tekstiilikunsti alal teha.

Di’le antud intervjuus ütleb Carl Philip, et tal oleks väga hea meel H&M’iga koostööd teha ning oma rõivakollektsioon luua. Teatavasti on H&M juba mitmeid aastaid maailma väljapaistvaimate moeloojatega koostööd teinud. “See oleks fantastiline,” ütleb prints nädalalehele.

“Kõik sõltub sellest. missugused ideed tal on,” ütleb Margareta van den Bosch, H&M’i endine peadisainer.

Kuningas Carl Gustaf‘i onu Sigvard Bernadotte sai tuntuks kui “disainiprints” ja on prints Carl Philip’ile alati suureks eeskujuks olnud. Oma vägagi eduka disainerikarjääri jooksul õnnestus tal muuhulgas koostööd teha ka just H&M’iga. “Sigvard tegi väikese, stiilse ja sportliku kollektsiooni elegantsetele härrasmeestele,” ütleb Margareta van den Bosch.