Ehkki tänases „Selgeltnägijate tuleproovi” saates ei tulnud ühegi ülesande lahendamisega toime kaks meest – Ants ja Andres, tuli saatest lahkuda siiski Antsul, vahendab Õhtuleht.

Kanal 2 tõsielusaates “Selgeltnägijate tuleproov” osalesid täna Liisi (21), Sergei (22), Ants (61), Needikunn (58), Tarmo (54), Kristi (30), Andres (38), Tiiu (49) ja Washtara (55), kes pidid selgitama salapärast surmajuhtumit, arvama kinnisilmi ära oma asukoha ning leidma majast kadunud lapse.

Loogikuteks olid selles saates Tiit Kändler, Erik Puura ja Alice Järvet, kes loogika abil ei suutnud ühtki ülesannet lahendada. Esimese ülesandena püüdsid selgeltnägijad seletada 10 aasta eest Peipsi ääres hukkunud noore mehe Sergei Kärbergi surma. Selgeltnägijad tundsid noormehe haual olles, et surnul puudus kehaosa, et oli tegemist nagu enesetapuga, ning surmaga oli seotud teisi isikuid. Ametlikult oligi tegemist enesetapuga, kuid Sergei vanemad seda versiooni ei usu ja kahtlustavad mõrva.

Selgeltnägija viidi ka kohale järve kaldal, kust Sergei surnukeha leiti. Kõige enam rääkis selgeltnägija Sergei, kes abivahendina kasutas kaarte. Ta kõneles, et sel kohal toimus plahvatus, kuid granaat ei olnud surma põhjus. Põhjuseks oli tema sõnul naine ja rivaalitsev mees. Kõike, mida Sergei omastele rääkis, ei avaldatud televaatajatele.

Teiseks ülesandeks pidid selgeltnägijad ära tundma koha, kuhu nad kaetud silmadega viidi. Koht oli Tallinna Õnnepalee ning eksperdiks perekonnaseisubüroo ametnik Harry Kingo. Selgeltnägijad pidid ka abielusõrmuse järgi ära tundma ühe meesterahva abikaasa.

Kolmandaks ülesandeks oli selgeltnägijaile leida tüdruk, kes oli kadunud ühiselamus.

Eksimatult tulid ülesandega toime Washtara, Tarmo ja Sergei. Selgeltnägijad kurtsid aga, et nende hulgas on keegi, kes teistelt energiat näppab. Saatest lahkujate kaalukausile jäid Ants ja Andres, kes selles saates ühegi ülesandega toime ei tulnud. Saate tegijate otsusel oli sellest saatest lahkujaks Ants, sest Andres oli toas nr. 8 olnud tüdrukut otsinud kõrvaltoast ja seega olnud ülesande lahendamisele päris lähedal.