Camilla Hansson on Ohmygossip Couture’i üks kaunitest Rootsis esindavatest modellidest ning reklaamnägu Miss Earth 2012 võistlusel Filipiinidel. Camilla Hansson krooniti 26.augustil Stockholmis Miss Sweden-Earth tiitliga ning on Rootsi ametlik delegaat Manilas toimuval iludusvõistlusel.

Ohmygossip Couture arutas Camillaga koostöövõimalusi nii Miss Earth võistlusel kui ka pikemas perspektiivis ning teatame rõõmuga, et Camilla Hansson on meie uus särav esindaja juba 4. novembril algavatel missivõistlustel.

Camilla on väga kaunis ja ettevõtlik. Inimene, kes väärtustab tervist ning perekonda. Modell, kes ei jää kellelegi märkamata. Ta on tõesti kaunis ning oleme väga rõõmsad, et oleme leidnud oma ridadesse taaskord kauni, intelligentse, heasüdamliku ning toreda tüdruku.
 

——————————————————♥—♥—♥——————————————————
Reklaam:

Visit Ohmygossip Couture e-shop
——————————————————♥—♥—♥——————————————————

Ohmygossip Couture on teinud erinevate missivõistlustega koostööd alates 2008. aastast ning siiani oleme toetanud kauneimaid tüdrukuid kõikidel suurematel missivõistlustel — Miss Universum’il, Miss Earth’il, Miss World’il, Miss Globe’il, Miss International’il, Miss Tourism Queen International’il jne.

2011. aasta Miss Earth’il tegi Ohmygossip Couture koostööd lausa nelja kaunitariga: Miss Earth Brazil 2011 Driely Bennettone’i, Miss Earth France 2011 Mathilde Florin’i, Miss Earth Norway Marion Dyrvik’itja loomulikult ka meie oma kauni Miss Earth Estonia 2011 Xenia Likhacheva’ga (kes äsja saabus Eestit ning Ohmygossip Couture’i esindamast ka Miss International võistluselt Jaapanist)

Peagi algavat Miss Earth 2012 võistlust kanname ametliku meediapartnerina üle ka kõikides Gossip Media OÜ veebiportaalides — Ohmygossip.ee’s, Ohmygossip.com’is ning Ohmygossip Norway ning Ohmygossip Sweden lehel.


 

Vaata lisaks
Miss Earth Sweden 2012 Camilla Hansson joined the army of Ohmygossip Couture beauty title holders

Miss Earth 2012 Live Updates

Miss Earth Facebook fanpage

Miss Earth 2011 Live Updates