Soome bravuuritar Johanna Tukiainen, kelle kuulsus on küll viimase aastaga tugevalt kahanenud aga kelle blogi endiselt veel Seiskas tiksub, kirjutab, et tema koos õe Julia’ga pole piirdunud unistustega vaid on paljud soovid ka reaalselt teoks teinud.

Endiselt särtsakas ja särav Johanna unistab nüüd aga tõelisest armastusest ning lastest. “Kõige olulisem minu jaoks elus on armastus, suhted ning ma väga armastan lapsi,” kirjutab Johanna lüüriliselt. Ning veel enne, kui õhku jõuab tõusta küsimus, miks tema vanusel naisel veel lapsi pole, lisab ta, et tänapäeval naised saavadki palju hiljem lapsi. “Tänapäeval ei ole kombeks enam noorelt sünnitada. Ning elu ei lähe alati nii, nagu oled seda plaaninud, vaadake kasvõi Linda Lampeniust,” mõtiskleb Johanna Tukiainen ning lisab ka hea argumendi: “Ma ei ole üksikema tüüp, ma vajan turvalist meest enda kõrvale, pigem isegi vanemat meest, kes armastaks samuti lapsi. Helsingi ei ole hea koht üksinda olemiseks…. Ahhhh… .”

Vaatamata sellele, et õige peigmehega pole veel teed ristunud, on Johannal lapse saamiseks juba palju ettevalmistusi tehtud. “Mul on terve tuba täis armsaid lasteriideid – riideid alates imikust kuni kümne aastani välja – nii poistele kui tüdrukutele,” kirjutab Johanna ning avalikustab, et on lasteriideid kogunud juba aastaid.”

Johanna arvab, et homoseksuaalidel on Soomes rohkem võimalusi kui tema vanusel peret luua soovival naisel. “Trefirindel on suur vaikus, see on peaaegu välja suremas,” loetleb Johanna Soome miinuseid ning toob näite, et Rootsis on randevuutamine palju lihtsam. Samuti kiidab ta Ameerika kohtinugu-kultuuri. “Isegi 50kg kergemana on Soomest raske head meest leida.. Naudin seniks oma tööd, reise ning koeri!”

 

Vaata ka:
Johanna Tukiainen naases elu pikimalt Tai reisilt: Nüüd on prioriteet nr 1 leida endale mees!

Videouudis: Johanna Tukiainen plaanib lauljakarjääri