“Olen Tais käinud palju, kuid see oli mu elu pikim Tai reis,” õhkab puhanud ja pruun Soome skandaalitar. “Õppisin Tais selliseid asju, millest ma varem polnud isegi kuulnud,” jätkab Johanna Tukiainen oma Seiska blogis.

Johanna kirjutab, et viienädalase reisi sisse mahtus palju trahve ja tühja raharaiskamist. Näiteks tõi ta vuffel Prada koti, mis lagunes juba teisel päeval ning trahvid piiril kohvri ülekilode ning viisa ajast kauem veedetud päevade eest.
 
Samas kiidab Johanna Tai odavat elu. “150 baht’i eest saab Bankokis päris palkju, kuigi see on vaid mõni euro. Elada saab peaaegu tasuta, kui süüa ainult kohalikku toitu ning noored turistid nii kindlasti ka teevad.”
 
Koos õe Julia Tukiaineniga Tais puhkamas käinud Johanna räägib, et kuum päike ja soe ilm toovad küll kauni päevituse aga ka hulgaliselt tedretäppe ning herpese suule. “Olen juba lapsepõlvest saadik kannatanud herpese all ning terav päike toob selle kiirelt esile,” kurdab Johanna.
 
Lõpetuseks ütleb Johanna: “Aga nüüd sean endale esimeseks prioriteediks leida korralik mees, kellel on tõsised kavatsused ning kellega jagada oma kogu ülejäänud elu!”

Pilte Johanna Tai reisist näete SIIT
 


Johanna Tukiainen (erakogu)