Henri tuleb Euroopa-matkalt tagasi koos Bettiga ning teatab isale, et tahab selle tüdrukuga abielluda. “Ega kõiki armsaid tüdrukuid ei pea naiseks võtma!” röögatab Hannes.

“Kodus keset linna” puhub uusi tuuli mitmelt poolt. Jõuliselt on stsenaariumi kirjutatud kaks uut tegelast: Henri pruut Betti ja Heleni isa Felix. Tähtsaks tegelaseks kujuneb ka disainer, kes hakkab Steni juures tööle. “Betti on tütarlaps, kelle Henri koju toob. Ta on nn uusväliseestlane – kolinud koos perega viis aastat tagasi Iirimaale, suvel Berliini lähedal ühes lastelaagris tööl olnud ja sealkandis ka Henriga kohtunud. Nüüd on nii Bettil kui Henril kõva armastus kaela sadanud ning nad on otsustanud abielluda. Kuna mõlemad on veel alaealised, siis ei ole see lihtne, pealegi ei saa keegi täiskasvanutest nende soovist korralikult aru,” tutvustab stsenarist Kerttu Rakke uut tegelast.

Bettit mängib lavakunstikooli tudeng Marta Laan.

Marta, missugune tüdruk on Betti ja kuidas ta tunneb ennast Henri kodus?

Betti on väga iseseisev ja südamlik tüdruk. Henri kodus tunneb ta ennast alguses pisut ebakindlalt ja üleliigsena, aga poisi nimel on ta valmis kõvasti pingutama.

Kui sind ennast on kallima koju viidud, siis kas oled kõvasti pabistanud ja kuidas sind vastu on võetud?

Oh, selle koha pealt olen ma suur pabistaja.

“Kodu keset linna” võtted on mõnikord lausa hilisõhtul. Kuna sul on tulemas ka esietendus, siis on päevad vist väga pingelised?

Enne esietendust on alati väga põnev periood, teater NO99-s on meid kursusega väga hästi vastu võetud ja seriaalivõtted on ka kenasti läinud, nii et ma ei kurda. Praegu on pigem väga positiivselt tihe graafik. 25.septembril esietendub NO99-s lavaka XXIV lennu bakalaureuselavastus „Margarita ja Meister” Aleksander Pepeljajevilt.

“Vabal ajal üritan võimalikult palju kallite inimestega koos olla. Üldiselt lähtun hetkeemotsioonidest, ma ei ole suur planeerija. Kui tahan, loen kodus teki sees raamatut või ümisen laulda. Kui on tunne, et nüüd tuleks kuhugi sõita, siis sõidangi,” räägib Marta Laan oma vaba aja tegemistest.

Kodu keset linna E-R 19.30 TV3