OHMYGOSSIP — Reedel avatakse Eesti Näituste messipaviljonis mess Ilu Sõnum, mis selaastal üllatab ka eksklusiivse Eesti moe alaga. Moeala Messikeskuses saab näha üle 20 silmapaistva Eesti moekunstniku kõige värskemat loomingut. 

Kohal on Kuldnõela võitnud disainerid Aldo Järvsoo, Ketlin Bachmann ja Riina Põldroos Moesaatkonnast, Julia Korovina, kes edukalt vedamas oma eksklusiivset nahast aksessuaaride brändi Jukocute, Londonis töötav pesudisainer Kriss Soonik ning Tallinn Dolls’i.

Samuti saab näha disainer Liina Steini ja nahakunstnik Kadri Kruusi loomingut. Uhiuus kollektsioon on valminud ka moekunstnik Triin Kärbasel, samution oma värskeima loominguga väljas Kirill Safonov, Svetlana Puzorjova, Irina Skladnova, Gerli A. Chantelle, Diana Denissova, Iris Janvier, Diana Arno, Marilin Sikkal jt. Uhkeid  moejoonistusi ja prindimustreid näitavad Ulakas Kaunitari pesupoega koostööd tegev Merilin Andre ja Jukocute Katlin Kaljuvee.
 
Projektist võtab osa ka erinevaid Eesti disainereid koondav moe- ja disainistuudio Namarie, kelle sügiseses väljapanekus on rõhk soojadel ülerõivastel.
 
Mess on avatud:
 
Reedel, 5.oktoobril 10.00-19.00
Laupäeval, 6.oktoobril 10.00-19.00
Pühapäeval, 7.oktoobril 10.00-18.00