Väga huvitav…., nii huvitav, et otsustasin sellest lausa blogi teha! Kas välismaal elavad, välismaa staarid on kuidagi teistmoodi inimesed kui meie kohalikud staarid? Kas nad pole reaalsed inimesed, tavaliste inimlike probleemide, tuttavate, sõprade ja eluga?!

Kaks täiesti võõrast inimest saatsid mulle hiljuti kirja stiilis, et tunned sa jeee Holly Madisoni. Ühe analoogse kirja sain ka siis, kui kirjutasin kunagi Isla Fisherist. No tule taevas appi, ausõna! Kui ma teeks blogi a la, et käisin Tanel Padari, Teet Margna, Kirsti Timmeri, Merlyn Uusküla, Carola Madise  või kurat teab kellega kohvikus, kas see erutaks või ärritaks kedagi? Ei erutaks ega ärritaks. Miks peaks torkima kedagi fakt, et ma tunnen Hollywoodi kuulsusi?

Kusjuures, ma tunnen neid palju palju rohkem veel, kui nendest on eales juttu olnud. Elasin tükk aega Californias ning tutuvin väga paljude sealsete kuulsustega — seda nii tänu Playboy mansionile, kus olin Hugh Hefneri poolt isiklikult vip-listi külaliseks lisatud kui ka praktika kohale firmas, mis haldas, nõustas ning paigutas kuulsuste finantse. Ma ei näe selles midagi imelikku, et inimene tunneb mõnda võib-olla Eesti jaoks “vägevat” kuulsust. Kõik, kes välismaal on elanud, kasvõi käinud, teavad, et välismaa staaridel on sama moodi kaks kätt ja kaks jalga, samad inimlikud soovid-huvid-hobid ja elu :D

Kusjuures, see on teema, millest võiks iseenesest tunde rääkida. Kõigepealt ütlen teile ühte, laialt on levinud ütlus, “inimene sai rikkaks ja muutus” – tegelikkuses on tihti nii, et inimene ei muutu aga muutuvad ta sõbrad-tuttavad, kes hakkavad imelikult käituma. Kes hakkab ise eemale hoidma, kes hakkab lömitama, kes veidralt käituma, kes lausa ütlema, et noh, mis sul viga või nii edasi.. Jääge iseendaks, isegi siis kui teil raha pole, isegi siis kui situatsioon paneb pabistama teid, “keele kõrva ajajaid, pugejaid ja ka lunijaid” ei seedi mitte keegi. Inimesed, nii rikkad kui vaesed on kõik lõpuks ainult inimesed! Pange tähele, te leiate siis palju rohkem poolehoidu, sõpru ning ka kuulsustest sõpru kui JÄÄTE ISEENDAKS.

Lõpp. Peace! :)